Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ραμόν!

Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ραμόν!

Νότης Χάλαρης
Ολυμπιακός: Ανακοινώθηκε η απόκτηση του Ραμόν!

bet365

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και με τη... βούλα είναι ο Ραμόν Λίμα για τα επόμενα 4,5 χρόνια.

Τη δεύτερη χειμερινή μεταγραφή του ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός καθώς έκανε δικό του και με τη... βούλα τον Ραμόν Λίμα.

Ο 21χρονος ακραίος μπακ θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη μετά τις θητείες του σε Φλαμένγκο και Μπραγκαντίνο, ενώ υπέγραψε συμβόλαιο 4,5 ετών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ραμόν Ράμος Λίμα. Γεννημένος στις 13 Μαρτίου 2001, υπέγραψε στους «ερυθρόλευκους» μέχρι το 2027.

Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ ανήκε στη Φλαμένγκο και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μπραγκαντίνο, με την οποία πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στο Πρωτάθλημα και τέσσερις στο Copa Libertadores. Το 2021 έκανε 12 συμμετοχές με τη Φλαμένγκο στο Πρωτάθλημα, τέσσερις στο Copa Libertadores, τρεις στο Κύπελλο και τέσσερις στο Πρωτάθλημα της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο (Carioca).

Το 2020 αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Φλαμένγκο στο Brasileirão πραγματοποιώντας τέσσερις συμμετοχές. Aγωνίστηκε ακόμα σε τρία παιχνίδια στο Copa Libertadores και μία φορά στο Κύπελλο και στο Πρωτάθλημα της Πολιτείας του Ρίο ντε Τζανέιρο. Με τη Φλαμένγκο U20 κατέκτησε το πρωτάθλημα Brasileirão και το Super Cup το 2019 και ως μέλος της πρώτης ομάδας τα Πρωταθλήματα Carioca το 2020 και το 2021.

Ξεκίνησε από τη Νόβα Ιγκουάσου και μεταπήδησε το 2017 στις ακαδημίες της Φλαμένγκο, με την οποία στις 12 Ιανουαρίου έκανε την τελευταία του συμμετοχή.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα