Ολυμπιακός: Επίσημο του Ροντινέι με συμβόλαιο έως το 2025

Ολυμπιακός: Επίσημο του Ροντινέι με συμβόλαιο έως το 2025

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επίσημο του Ροντινέι με συμβόλαιο έως το 2025

bet365

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ είναι η πρώτη χειμερινή προσθήκη του Ολυμπιακού και επίσημα πια μετά τη σχετική ανακοίνωση.

Επισημοποιήθηκε - όπως επρόκειτο να συμβεί - η προσθήκη του Ροντινέι στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ο έμπειρος δεξιός μπακ που έμεινε ελεύθερος από τη Φλαμένγκο έκλεισε και επίσημα έως το 2025. Η ανακοίνωση:

Ο Ροντινέι στον Ολυμπιακό. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ, Ροντινέι, έως το 2025. Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιντα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τους «ερυθρόλευκους», μέχρι το 2025.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1992, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Φλαμένγκο, με την οποία αφού πραγματοποίησε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε το Κόμπα Λιμπερταδόρες και ήταν βασικός στον τελικό εναντίον της Ατλέτικο Παραναένσε.

Με τη φανέλα της, από το 2015, έκανε 163 συμμετοχές, έδωσε 17 ασίστ και πέτυχε έξι γκολ. Με την ίδια ομάδα πανηγύρισε το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2019, το Πρωτάθλημα του 2019 και χάρη σε δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το Κύπελλο του 2022.

Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε παραχωρηθεί στην Ιντερνασιονάλ με τη μορφή δανεισμού, καταγράφοντας 50 συμμετοχές (τρία γκολ, εννέα ασίστ).

Στο παρελθόν πέρασε από ομάδες όπως η Αβαΐ, η Μαρσίλιο Ντίας, η Κορίνθιανς, η CRAC, η Σοσιάλ Εσπορτίβα Βιτόρια, η Πεναπολένσε και η Πόντε Πρέτα. Αποτέλεσε μέλος της προεπιλογής του ομοσπονδιακού προπονητή της Βραζιλίας, Τίτε, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα