Παναθηναϊκός: Ασκήσεις για κυκλοφορία της μπάλας και δίτερμα στην πρωινή προπόνηση (vids)

Παναθηναϊκός: Ασκήσεις για κυκλοφορία της μπάλας και δίτερμα στην πρωινή προπόνηση (vids)

Ασκήσεις για κυκλοφορία της μπάλας και δίτερμα στην πρωινή προπόνηση

bet365

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έκαναν ασκήσεις με μεγάλη ένταση για την κυκλοφορία της μπάλας κι έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο αφότου χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες στην πρωινή προπόνηση.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας στην πρωινή προπόνηση βάζοντας τους ποδοσφαιριστές τους να δουλέψουν σ' αυτήν τόσο μέσω ρόντο όσο και μέσω διτέρματος.

Στην πρώτη περίπτωση οι παίκτες του Σέρβου προπονητή έκαναν ρόντο σε δύο γκρουπ ανά τρεις ομάδες με μεγάλη ένταση και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Έπειτα οι «πράσινοι» έπαιξαν δίτερμα στο μισό γήπεδο με τον Γιοβάνοβιτς να τους χωρίζει σε τρεις ομάδες. Η τρίτη ομάδα, δηλαδή αυτή που δεν αγωνιζόταν κάθε φορά, έμενε έξω και λειτουργούσε «υποστηρικτικά», σαν «σκαλοπάτι», στην ανάπτυξη και την εκτέλεση της επιτιθέμενης ομάδας.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν ως εξής: Τερματοφύλακες ήταν οι Μπρινιόλι και Ξενόπουλος. Οι Πορτοκαλί αποτελούνταν από τους Τσόκαϊ, Σιδερά, Βαγιαννίδη, Μλαντένοβιτς, Καλοσκάμη, Τζούριτσιτς, Αϊτόρ και Μπιλάλ. Οι Ροζ απαρτίζονταν από τους Μάγκνουσον, Φίκαϊ, Ζέκα, Μπερνάρ, Κλεϊνχέισλερ, Φρόκου, Καμπετσή και Σπόραρ. Στους πράσινους ήταν οι Κάτρης, Χουάνκαρ, Κώτσιρας, Ρουμπέν, Τρουιγιέ, Παλάσιος, Μαντσίνι, Βέρμπιτς.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των Πορτοκαλί και των Ροζ οι πρώτοι επικράτησαν χάρη ωραίο τέρμα που πέτυχε ο Αϊτόρ, έπειτα από ωραία ομαδική συνεργασία στην οποία συμμετείχαν και οι Τζούρισιτς και Καλοσκάμης. Το παιχνίδι μεταξύ των Πορτοκαλί και των Ροζ έληξε με 3-0 υπέρ των πρώτων, έπειτα από αυτογκόλ του Μλαντένοβιτς, που μέτρησε για διπλό γιατί μπήκε έπειτα από ασίστ στηρίγματος και γκολ του Παλάσιος. Τέλος, οι Πράσινοι κέρδισαν με 4-1 τους Ροζ με αυτογκόλ του Ζέκα (μέτρησε διπλό για τον λόγο που προείπαμε), νέο γκολ του Παλάσιος έπειτα από ωραία ενέργεια του Ρούμπεν, που πέρασε τρεις παίκτες και τέρμα του Βέρμπιτς. Από τους Ροζ σκόραρε ο Κλεϊνχέισλερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα