AEK: Τακτική, δοκιμή και ομιλία!

AEK: Τακτική, δοκιμή και ομιλία!

Τακτική, δοκιμή και ομιλία!

bet365

Δουλειά ενόψει φιλικού με την Αντβέρπ από τον Αλμέιδα, όσα δοκίμασε και στο τέλος μίλησε στους νταμπλούχους ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Για περισσότερο από μια ώρα δούλεψε με τους "κιτρινόμαυρους" ο Ματίας Αλμέιδα και έδειξε ότι εκτός από μαθήματα τακτικής φανέρωσε και σκέψεις του ενόψει του φιλικού τεστ της ΑΕΚ με την Αντβέρπ στην έδρα της βελγικής ομάδας (κεκλεισμένων των θυρών).

Ο Πελάδο έκανε συγκεκριμένη άσκηση που δούλεψε σε χώρο υπολογισμένο πού θα ξεκινάει η πίεση και η εκδήλωση επίθεσης.

Το Gazzetta βρίσκεται στην Ολλανδία με την υποστήριξη της Novibet

Η επιλογή του Αλμέιδα είχε ως επιλογές τους Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι στην άμυνα. Στα χαφ δυάδα Γαλανόπουλος και Μάνταλος, Ελίασον δεξί εξτρέμ, Ζίνι αριστερό, Μαχαίρας πίσω και δίπλα στον Φαν Βέερτ. Οι αντίπαλοι ήταν Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Ρόκσον, Χατζισαφί, Πήλιος, Γιόνσον, Λαμαράνα, Σιμάνσκι Άμραμπατ, Τσούμπερ, Κοσίδης.

Το σκορ ολοκληρώθηκε 4-5 και αυτό γιατί πάντα στη τελευταία στάση της άσκησης που αφορούσε την εκδήλωση επίθεσης, έβγαιναν περισσότεροι αφού τα χαφ οφειλαν να μένουν στη θέση τους και να μην ακολουθούν εντός εστίας τους αντιπάλους. Τα γκολ σημείωσαν: Μανταλος, Φαν Βέερτ, Γαλανόπουλος, Μοχαμάντι - Σιμάνσκι, Κοσίδης 2 , Σιντιμπέ 2.

Με την ολοκλήρωση της προπόνησης και της συγκεκριμένης άσκησης ο Αργεντινός τεχνικός τους φώναξε και τους συγκέντρωσε για να τους μιλήσει. Μακριά βέβαια από τα αδιάκριτα ματιά και κυρίως... αυτιά των δημοσιογράφων και των φίλων της ΑΕΚ που ήταν και στη σημερινή πρωινή προπόνηση στο Μπουργκ Χάαμσταντ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση το απόγευμα στις 18:00 τοπική!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα