Λουτσέσκου: «Φέτος θα είναι δύσκολο να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο»!

Λουτσέσκου: «Φέτος θα είναι δύσκολο να κατακτήσουμε κάποιον τίτλο»!

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε στη Ρουμανία για τον ΠΑΟΚ της νέας χρονιάς

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σχολιάσε και στα Ρουμανικά ΜΜΕ την δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο ΠΑΟΚ λόγω της καθυστέρησης στις μεταγραφές.

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο φιλικό με την Στεάουα (1-1) εμφανίστηκε ο Ραζβάν Λουτσέσκου, δεδομένου ότι αυτό ήταν το πρώτο τεστ για τον ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Δεν ισχύει το ίδιο και για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο σύλλογος στο μεταγραφικό κομμάτι, παράγοντας που τον προβληματίζει και δεν τον κάνει να αισιοδοξεί για το μέλλον της ομάδας, όπως είπε και στις δηλώσεις του προς τους Έλληνες απεσταλμένους.

«Για μας, ήταν το πρώτο ματς, σε μια πιο ιδιαίτερη κατάσταση φέτος, γιατί έχουμε πολλούς στόχους ως ομάδα, αλλά και πολλούς νέους παίκτες. Ναι, ήταν ένα αποτέλεσμα που μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητικό και θα μπορούσαμε να το έχουμε κερδίσει», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ, μιλώντας στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους, μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Στεάουα.

«Όλοι όσοι είμαστε εδώ κάνουμε τη δουλειά μας, Η διαδικασία είναι γνωστή, μιλάμε μια μετάβαση από τους αγώνες προπόνησης στους επίσημους αγώνες. Αυτή η περίοδος μας βοηθά σημαντικά ώστε να καταλάβουμε πού βρισκόμαστε και τι πρέπει να κάνουμε. Αν έχεις ένα θετικό αποτέλεσμα ακόμη και σε ένα φιλικό παιχνίδι, η δεύτερη και η τρίτη μέρα είναι πιο ευχάριστες μέρες, έρχεται ο ενθουσιασμός, αντίθετα αν χάσεις πικραίνεσαι περισσότερο. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα ανταγωνισμός», πρόσθεσε.

Πάντως, ο τεχνικός του «Δικεφάλου» εμφανίστηκε και μπροστά στους Ρουμάνους απεσταλμένους προβληματισμένος σ’ ότι αφορά το κρίσιμο κομμάτι της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας.

«Παραμένει να είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις άλλον έναν τίτλο, η κατάσταση είναι δύσκολη, έχουμε καθυστερήσει με τις μεταγραφές, η ομάδα έχει γεμίσει με νέους κι άπειρους ποδοσφαιριστές. Ακόμα κι αν δεν κατακτήσαμε κάποιο τρόπαιο τις προηγούμενες σεζόν, συνεχίζω στον ΠΑΟΚ, επειδή οι άνθρωποι του συλλόγου θα πρέπει να εκτίμησαν τη δουλειά μου, πέρα από τα αποτελέσματα που βλέπουν οι φίλαθλοι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Λουτσέσκου υποστήριξε ότι δεν εντόπισε κάποιον ποδοσφαιριστή της ρουμανικής ομάδας που να ξεχώρισε: «Εβλεπα μόνο τους δικούς μου παίκτες, δεν έβλεπα καθόλου τους παίκτες της Στεάουα. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα να επιτεθούν περισσότερο, δεδομένου ότι εμείς βρισκόμαστε μόλις στην αρχή της προπονητικής περιόδου. Είχαμε πολλούς νεαρούς παίκτες και όμως κυριαρχούσαμε στο παιχνίδι τις περισσότερες φορές, μάλλον ήταν κουρασμένοι από την προετοιμασία και θέλουν να επανέλθουν για τους επίσημους αγώνες».

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα