ΑΕΚ: Όλο και ανεβαίνει ο Αραούχο! (vid)

ΑΕΚ: Όλο και ανεβαίνει ο Αραούχο! (vid)

Αραούχο

bet365

Δουλειά από νωρίς το πρωί, πριν φτάσει η υπόλοιπη ομάδα, για τον αρχηγό των νταμπλούχων στην Ολλανδία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ 

Πρώτος και καλύτερος ο Σέρχιο Αραούχο στην προπόνηση της ΑΕΚ, όχι ακόμη με την υπόλοιπη ομάδα φυσικά, αλλά το πρόγραμμα αποκατάστασης του και επιστροφής του, εξελίσσεται όπως ακριβώς απαιτείται. Αποδεικνύεται από το χρονοδιάγραμμα που τηρείται, τη στιγμή που είναι πασιφανές ότι η δουλειά που προηγήθηκε σε προσωπικό επίπεδο στην Ισπανία, πριν καν την έναρξη της προετοιμασίας.

Για τον λόγο αυτό άλλωστε επέλεξε ο Τσίνο να βρίσκεται εδώ στην Ολλανδία όπως και το Gazzetta με την υποστήριξη βέβαια της Novibet και θα είναι έως το τέλος του βασικού σταδίου προετοιμασίας!

Ο αρχηγός των νταμπλούχων ήταν, όχι από τους πρώτους, αλλά ο πρώτος και μόνος που έφτασε στο γήπεδο του Μπουργκ Χάαμσταντ και για μια ώρα περίπου δούλεψε το ατομικό του πρόγραμμα. Έντονο και από αυτά που σου δίνουν να καταλάβεις ότι δεν αργεί η ώρα που θα μπει στο πρόγραμμά του και η μπάλα. Κάτι που αυτόματα θα σημάνει και την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στη δουλειά με την υπόλοιπη ομάδα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε εδώ ότι το πότε ακριβώς θα μπει στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα θα κριθεί από το πρόγραμμα αποκατάστασης και τα μηνύματα είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικά από τις αρχές Ιουλίου ενόψει τέλη Αυγούστου με μέσα Σεπτεμβρίου!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα