Ντάντας για το «χρυσό» τέρμα κόντρα στο Βέλγιο: «Ήταν το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου»

Ντάντας για το «χρυσό» τέρμα κόντρα στο Βέλγιο: «Ήταν το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου»

Newsroom
dantas

bet365

Στο τέρμα του που έστειλε την Πορτογαλία στα προημιτελικά του Euro U21 αναφέρθηκε ο Τιάγκο Ντάντας του ΠΑΟΚ μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στο Βέλγιο.

«Χρυσός» αποδείχθηκε ο Τιάγκο Ντάντας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Ο μέσος του ΠΑΟΚ, ευστόχησε στην κρίσιμη εκτέλεση πέναλτι και χάρισε τη νίκη κόντρα στο Βέλγιο στην Πορτογαλία, μέσω της οποίας οι Ίβηρες εξασφάλισαν την παρουσία τους στους «8» του Euro U21.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού ο 22χρονος στάθηκε σε αυτή την πολύ ξεχωριστή στιγμή.

«Ήταν σίγουρα το πιο σημαντικό γκολ της καριέρας μου, αλλά ακόμα πιο σημαντικό ήταν το ότι περάσαμε στα προημιτελικά», ανέφερε αρχικά ο Ντάντας.

«Υπήρχε πολλή χαρά στα αποδυτήρια, ο κόουτς μας έδωσε μας ενθάρρυνε ακόμη περισσότερο. Οτιδήποτε μπορεί να συμβεί , μπορούμε να αποκλείσουμε τον καθένα και κάθε ομάδα έχει τις πιθανότητές της», προσέθεσε σχετικά με τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα