ΑΕΚ: Με 28 παίκτες στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία

ΑΕΚ: Με 28 παίκτες στο βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ προπόνηση

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τα ονόματα που ακολουθούν την αποστολή στο Μπουργκ-Χαάμστεντε της Ολλανδίας με τον Ματίας Αλμέιδα να παίρνει συνολικά 28 ποδοσφαιριστές.

Η ΑΕΚ αναχωρεί το απόγευμα για την Ολλανδία και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της με βάση το Μπουργκ-Χαάμστεντε, εκεί όπου θα παραμείνει για 17 μέρες ως τις 14 Ιουλίου με τον Ματίας Αλμέιδα να χτίζει τη νέα ΑΕΚ της σεζόν 2023/24.

Ο Αργεντινός τεχνικός πήρε στην αποστολή συνολικά 28 ποδοσφαιριστές. Εννιά από αυτούς θα ενταχθούν τις επόμενες μέρες λόγω των διεθνών υποχρεώσεων και συγκεκριμένα οι Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Μάνταλος, Τσούμπερ, Ζίνι και ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος θα πάει στην Ολλανδία λίγο αργότερα καθώς θα λείπει με την Εθνική του τουλάχιστον ως τις 3 Ιουλίου.

Στην αποστολή πέρα από τους παίκτες της πρώτης ομάδας συμπεριλήφθηκαν και ποδοσφαιριστές από τη δεύτερη ομάδα της ΑΕΚ (μεταξύ των οποίων και οι νεοαποκτηθέντες νεαροί Αφρικανοί Ρόκσον και Λαμαράνα).

Ανάμεσα στα ονόματα, όπως αναμενόταν, είναι και αυτό του Σέρχιο Αραούχο, ο οποίος βρίσκεται σε φάση αποκατάστασης μετά το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί και ακολουθεί και αυτός κανονικά την αποστολή, συνεχίζοντας το ατομικό του πρόγραμμα επί ολλανδικού εδάφους.

Θυμίζουμε πως οι κιτρινόμαυροι έχουν κλείσει ήδη δύο φιλικά τεστ στις Κάτω Χώρες. Ένα με την Αντβέρπ στις 8 Ιουλίου και ένα με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στις 13 Ιουλίου, ενώ αναμένεται να ανακοινωθεί ακόμα ένα, πιθανότατα για τις 3 Ιουλίου.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Θεοχάρης, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Πήλιος, Ραντόνια, Ρόκσον, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λαμαράνα, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον, Κοσίδης, Μαχαίρας, Ζίνι.

Η αποστολή της ΑΕΚ στην Ολλανδία

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα