Παναθηναϊκός: Η «ενδεκάδα» με τις καλύτερες φανέλες του «τριφυλλιού» (poll)

Παναθηναϊκός: Η «ενδεκάδα» με τις καλύτερες φανέλες του «τριφυλλιού» (poll)

Η εντεκάδα με τις καλύτερες φανέλες του Παναθηναϊκού (poll)

bet365

Με αφορμή την παρουσίαση της νέας φανέλας του Παναθηναϊκού το Gazzetta σας βάζει να ψηφίσετε την αγαπημένη σας εμφάνιση των «πρασίνων» μέσα από τις έντεκα καλύτερες που έχει φορέσει το «τριφύλλι».

Το βράδυ της Τετάρτης (21/06-21:00) ο Παναθηναϊκός θα παρουσιάσει σε εκδήλωση στο Ζάππειο την νέα του εμφάνιση για τη σεζόν 2023-2024, η οποία σηματοδοτεί και την επιστροφή του στην Adidas μετά από οκτώ χρόνια, μία εταιρεία με την οποία είχε συνεργαστεί για 20 συναπτά έτη(1995-2015) την τελευταία φορά.

Με αφορμή αυτή το Gazzetta σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίσετε την κορυφαία φανέλα που έχουν φορέσει οι «πράσινοι» όλα αυτά τα χρόνια μέσα από την καλύτερη ενδεκάδα των εμφανίσεων του «τριφυλλιού».

Πάμε, λοιπόν, να δούμε, με χρονολογική σειρά, τις 11 υποψηφιότητες από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε την αγαπημένη σας:

1. 1970-1971

tria

Αξεπέραστη ομάδα, αξεπέραστο επίτευγμα, μυθική φανέλα. Η «αρμάδα» του Πούσκας, η ομάδα του Γουέμπλεϊ, που... είχε στο Λονδίνο μια δουλειά. Πράσινα φανέλα, πράσινο σορτς, λευκά μόνο το τριφύλλι, η λαιμόκοψη και το τελείωμα των μανικιών.

2.1984-1985

xdd

Ρίγες στην φανέλα και δύο διαφορετικές αποχρώσεις πρασίνου και όχι λευκό πράσινο όπως πολλοί θα περίμεναν. Ολόλευκο σορτσάκι. Ο Σαραβάκος, ο Ρότσα, ο Ζάετς, ο Κυράστας και οι υπόλοιποι έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου Πρωταθλητριών εκείνη τη σεζόν.

3. 1987-1988

dekafanela

Σόλο... πράσινο. Πράσινο σκουρο η φανέλα, πράσινο σκούρο το σορτσάκι, λευκές οι λεπτομέρειες, σχεδιασμένη από την Asics Tiger. Μία εμφάνιση που έφερε... γούρι και σημαδεύτηκε από την πορεία που έκανε η ομάδα μέχρι τα προημιτελικά του Κυπέλλου UEFA και τον αποκλεισμό της από την Κλαμπ Μπριζ. Συνδυάστηκε και με ένα τίτλο, αφού κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος εκείνης της σεζόν.

4. 1991-1992

epta

Μία ιδιαίτερη απόχρωση πρασίνου χρησιμοποιήθηκε στις συγκεκριμένες εμφανίσεις. Φανέλα και σορτσάκι εντελώς πράσινα, άσπρες λεπτομέρειες και διχρωμία στον γιακά. Πολύ όμορφη εμφάνιση που δεν έτυχε να συνδυαστεί και με τις ανάλογες αγωνιστικές επιτυχίες εκείνη τη σεζόν.

5. 1993-1995

ena

Τρεις τίτλους σε μία διετία έφερε η συγκεκριμένη φανέλα της Robe di Cappa με τον Παναθηναϊκό να κατακτάει ένα πρωτάθλημα (1995) και δύο Κύπελλα (1994 και 1995) την πρώτη χρονιά της μεταξύ τους συνεργασίας. Μεγάλες λευκές και πράσινες ρίγες και γιακά με κουμπιά.

6. 1995-1996 (1)

pente

Εμφάνσιη που συνδυάζεται με υπέροχες αναμνήσεις. Πράσινη φανέλα με λευκές λεπτομέρειες και γραμμές στα μανίκια, πράσινο σορτς και λευκούς ρόμβους στα δύο πλάγια. Πρωτάθλημα Ελλάδος, ημιτελικά Champions League με τον Βαζέχα που πάγωσε το Άμστερνταμ.

7.1995-1996 (2)

filaratri.

Δεύτερη συμμετοχή από την ίδια χρονιά. Είχε... κέφια η Adidas. Φανέλα με λευκές και πράσινες κάθετες ρίγες. Το σήμα με το τριφύλλι πιο κεντρικά και το σορτσάκι πράσινο.

8. 1999-2000

enniafanela

Μία από τις καλύτερες σεζόν του Παναθηναϊκού με την ομάδα του Γιάννη Κυράστα να κάνει θραύση στο γήπεδο. Δεν κατέκτησε κάποιο τίτλο, ωστόσο το υπέροχο ποδόσφαιρο που έπαιξε άφησε την συγκεκριμένη σεζόν χαραγμένη στις μνήμες των φίλων του «τριφυλλιού». Ρόλο σ' αυτό έπαιξε και η υπέροχη φανέλα που σχέδιασε για την ομάδα η Adidas εκείνη.

9. 2008-1010

djib

Φανέλα με τα όλα της. Τόσο απλή, αλλά και συνάμα τόσο κομψή. Υπέροχο τριφύλλι στο στήθος που θύμιζε εκείνο της φανέλας του Γουέμπλεϊ, λευκές ρίγες στα μανίκια. Φορέθηκε δύο σεζόν και λατρεύτηκε από τους «πράσινους» φιλάθλους ενώ συνοδεύτηκε και από ένα νταμπλ την δεύτερη σεζόν.

10. 2013-2014

tses

Η τελευταία κορυφαία δημιουργία της Adidas προτού λήξει η μεταξύ τους συνεργασία. Οριζόντιες πράσινες και λευκές ρίγες, πράσινο το «τριφύλλι», από τις αγαπημένες των φίλων του «τριφυλλιού» τα τελευταία χρόνια. Συνδυάστηκε και με τίτλο, αφού η ομάδα κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδος το 2014.

11. 2021-2022

aitor

Η φανέλα της πρώτης σεζόν του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην ομάδα. Η εμφάνιση με την οποία ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στους τίτλους μετά από οκτώ χρόνια κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδος. Πράσινες και λευκές κάθετες ρίγες, καταπράσινο τριφύλλι, ολόλευκος γιακάς και πράσινο σορτσάκι με λευκές λεπτομέρειες.

Loading...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα