Ολυμπιακός: Ο Κογιάδο αποτελεί και φέτος έναν εκ των στόχων του (vid)

Ολυμπιακός: Ο Κογιάδο αποτελεί και φέτος έναν εκ των στόχων του (vid)

Ολυμπιακός: Ο Κογιάδο αποτελεί και φέτος έναν εκ των στόχων του (vid)

bet365

Ο 24χρονος Άλεξ Κογιάδο ψάχνεται για την επόμενη ποδοσφαιρική του... σελίδα και οι πληροφορίες από την Ισπανία θέλουν - και - τον Ολυμπιακό να ασχολείται ξανά μαζί του.

Στα 24 του χρόνια ο Κογιάδο είναι ένας παίκτης που ανταποκρίνεται στη θέση τόσο του εξτρέμ όσο και του οκταριού αλλά και του δεκαριού. Ο αριστεροπόδαρος Άλεξ Κογιάδο είχε αποτελέσει στόχο του Ολυμπιακού και άλλες χρονιές. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε δοθεί δανεικός στην Έλτσε από τη Μπαρτσελόνα έχοντας 17 αγώνες με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Ολυμπιακός τον ξέρει τον παίκτη και τον έχει τσεκάρει και σε άλλες μεταγραφικές περιόδους για να τον κλείσει. Μάλιστα παλαιότερα είχε φτάσει κοντά σε συμφωνία μαζί του. Σε αυτή τη φάση σύμφωνα με πληροφορίες από την Ισπανία αλλά και από κοντά στο περιβάλλον του ίδιου του παίκτη ο πειραϊκός σύλλογος ασχολείται και φέτος μαζί του με την επιδίωξη να τον κλείσει. Ο Κογιάδο στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα είχε 2 αγώνες ενώ έχει θητεία και σε Έλτσε και Γρανάδα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα