Γκατσίνοβιτς: «Η ένταση στο παιχνίδι μας και η πίεση που ασκούσαμε έκανε την διαφορά» (vid)

Γκατσίνοβιτς: «Η ένταση στο παιχνίδι μας και η πίεση που ασκούσαμε έκανε την διαφορά» (vid)

Newsroom
Γκατσίνοβιτς: «Η ένταση στο παιχνίδι μας και η πίεση που ασκούσαμε έκανε την διαφορά» (vid)

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε στο κανάλι της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Youtube που του έκανε μικρό αφιέρωμα κι εκείνος εξύμνησε τόσο την δουλειά που έγινε στην ΑΕΚ φέτος όσο και την ζωή στην Αθήνα που απολαμβάνει πάρα πολύ.

Η ομάδα του επίσημου καναλιού της Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο Youtube ταξίδεψε μέχρι την Αθήνα για να κάνει ένα μικρό αφιέρωμα στον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ, που πέρασε μία πενταετία φορώντας την φανέλα των «αετών», ο οποίος κατέκτησε φέτος το double με την «Ένωση».

Ο Σέρβος εξτρέμ αναφέρθηκε στα στοιχεία που έκαναν την διαφορά στο παιχνίδι της ΑΕΚ και την έφεραν σε όλες αυτές τις επιτυχίες, ξεχωρίζοντας την ένταση με την οποία αγωνίζονται και την πίεση που ασκούν στον αντίπαλο, στο πόσο απολαμβάνει την ζωή στην Αθήνα, αλλά τους συμπαίκτες του με τους οποίους κάνει περισσότερη παρέα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τα «συστατικά» της επιτυχίας τη ΑΕΚ:

«Η Bundesliga είναι σίγουρα καλύτερο πρωτάθλημα. Υπάρχει περισσότερη ένταση εκεί, αν και εμείς έχουμε έναν προπονητή που παίζει με ανάλογο τρόπο γιατί απαιτεί υψηλή ένταση. Πιστεύω πως αυτό κάνει και τη διαφορά σε μας. Παίζουμε με μεγάλη ένταση, πιέζουμε πολύ και προσπαθούμε να ανακτήσουμε άμεσα την κατοχή όταν τη χάνουμε. Είμαστε πολύ καλοί σε αυτό το κομμάτι και αυτό έκανε τη διαφορά φέτος. Κάποιοι με ρωτούσαν αν προπονούμαστε τόσο σκληρά και για τόση ώρα γιατί δεν είναι τόσο συνηθισμένο στην Ελλάδα. Όμως αποδείξαμε ότι αυτό είναι το σωστό».

Για την ζωή στην Αθήνα:

«Περνάω πολλή ώρα με τον Βίντα και με τον Τσούμπερ, ο οποίος με βοήθησε πολύ στο ξεκίνημα. Μίλησα πολύ μαζί του πριν έρθω εδώ και είχε να πει πολλά καλά πράγματα. Με τον Στάνκοβιτς και τον Ραντόνια έχουμε έναν δικό μας βαλκανικό γκρουπ και αυτό είναι φανταστικό»

Για τους συμπαίκτες που περνάει περισσότερο χρόνο μαζί μακριά από το γήπεδο:

«Θέλω να απολαμβάνω τη ζωή στην Αθήνα. Ο καιρός είναι φοβερός και γι’ αυτό είμαστε διαρκώς έξω με τα παιδιά. Ο τρόπος σκέψης των ανθρώπων είναι παρόμοιος με την Σερβία και έτσι δεν ήταν δύσκολο για μας και μας αρέσει πραγματικά η Ελλάδα. Ο καιρός είναι το καλύτερο πράγμα, είναι έτσι σχεδόν κάθε μέρα», συνέχισε και κατέληξε: «Δεν μαθαίνω ελληνικά, παρότι το ήθελα στην αρχή. Στη Γερμανία έμαθα γρήγορα τη γλώσσα, αλλά τότε ήμασταν μόνο εγώ και η σύζυγός μου και ήταν πιο εύκολο. Τώρα περνάω πολλή ώρα με την οικογένειά μου και δεν προλαβαίνω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα