Ραντζέλοβιτς: Η Ουράλ ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Ραντζέλοβιτς: Η Ουράλ ανακοίνωσε ότι επιστρέφει στον Ολυμπιακό

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

bet365

Ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό με σκοπό να καταφέρει να πείσει το νέο κόουτς ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ. 

Μετά τους δανεισμούς σε Λεγανές και Ουράλ, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, επιστρέφει στου Ρέντη με σκοπό να μείνει και να πείσει ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Ο 22χρονος Σέρβος εξτρέμ έχει συμβόλαιο ως το 2024 με τους ερυθρόλευκους, με τους οποίους μετράει σε 75 ματς, 7 γκολ και 5 ασίστ.

Η φετινή του σεζόν ήταν αρκετά καλή μετρώντας 3 τέρματα και 4 ασίστ σε 28 αναμετρήσεις στην Ρωσία. Το ξεκίνημά του ήταν σούπερ έχοντας τρία σερί γκολ αλλά στη συνέχεια δεν είχε την ίδια απόδοση.

Η ανακοίνωση:

«Ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς φεύγει από το Ουράλ. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής επιστρέφει στον Ολυμπιακό. Ο Λάζαρ μετακόμισε στον σύλλογό μας τον Σεπτέμβριο του 2022 και αμέσως ερωτεύτηκε τους οπαδούς της Ουράλ. Σε μια κρίσιμη στιγμή για την Ουράλ, ο Ραντζέλοβιτς έδειξε τις ικανότητές του και βοήθησε την ομάδα να ξεφύγει από την τελευταία θέση, να διατηρήσει άδεια διαμονής στο RPL World και να φτάσει στο τελικό στάδιο του FONBET Russian Cup. Και το υπέροχο γκολ του κόντρα στη Ροστόφ θα το θυμόμαστε για πολύ καιρό.

Ευχαριστούμε τον Λάζαρ για τη δουλειά, την αφοσίωση και τα συναισθήματα που μας χάρισε την περασμένη σεζόν. Θα χαρούμε πάντα να σας βλέπουμε στο Αικατερινούπολη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα