Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Μλαντένοβιτς

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα ο Μλαντένοβιτς

Προσγειώθηκε στην Αθήνα ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς

bet365

Ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς κατέφτασε στο «Ελ.Βενιζέλος» λίγο μετά τις τρεις τα ξημερώματα της Δευτέρας προκειμένου να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του στον Παναθηναϊκό.

Σε ελληνικό έδαφος βρίσκεται από τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/06) ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς. Ο 31χρονος Σέρβος αριστερός μπακ, που έμεινε ελεύθερος από την Λέγκια Βαρσοβίας, ταξίδεψε για την χώρα μας αφότου έδωσε οριστικά τα χέρια με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (10/06) και πλέον απομένει μόνο να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με το «τριφύλλι» και να αποτελέσει έτσι την δεύτερη μεταγραφή του, μετά τον Κάρλος Ζέκα.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Φίλιπ Μλαντένοβιτς ανέφερε πως επικοινώνησε με τον μέχρι πέρυσι παίκτη του Παναθηναϊκού, Καρλίτος, με τον οποίο ήταν φέτος συμπαίκτες στην Λέγκια, για να μάθει πράγματα για την ομάδα:

«Αισθάνομαι καλά, αλλά ήρθα εδώ να περάσω από ιατρικά τεστ και μέχρι να τελειώσουν όλα δεν μπορώ να πω κάτι περισσότερο. Μίλησα με τον Καρλίτος και γνωρίζω τα πάντα για το club».

Ο 31χρονος Σέρβος πέρυσι πραγματοποίησε 30 συμμετοχές με την Λέγκια, κατά τις οποίες σκόραρε έξι γκολ κι έδωσε επτά ασίστ στα 2.624 λεπτά που αγωνίστηκε.

mlade

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα