Μαξ Σνάουτσερ: «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, χάσαμε στις λεπτομέρειες»
Την ήττα (5-4) από τον Ολυμπιακό στην παράταση γνώρισε χθες (11/6) η Κ17 του ΠΑΟΚ, στον αντίστοιχο τελικό του πρωταθλήματος.
Ο Μαξ Σνάουτσνερ, γιός του παλαίμαχου μπακ της ομάδας Μίροσλαβ, στάθηκε στον παράγοντα λεπτομέρειες που «στοίχισαν» τον τίτλο από τον «Δικέφαλο του Βορρά». «Ετσι είναι το ποδόσφαιρο σήμερα στις λεπτομέρειες χάσαμε εμείς. Ενώ είχαμε το 2-0 αφήσαμε τον αντίπαλο από δύο στατικές φάσεις να μας ισοφαρίσει. Πάντως ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με πολλά γκολ και καλό θέαμα», ανέφερε στη NOVA.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
