Ολυμπιακός: Στις 6.000 τα διαρκείας

Ολυμπιακός: Στις 6.000 τα διαρκείας

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης»

bet365

Σε υψηλά επίπεδα παραμένει η ζήτηση του κόσμου του Ολυμπιακού για τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2023/24, με 6.000 οπαδούς των ερυθρόλευκων να έχουν αγοράσει την κάρτα τους.

Το ενδιαφέρον των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο διαρκείας την ερχόμενη σεζόν είναι μεγάλο. Ήδη 6.000 οπαδοί των ερυθρόλευκων έχουν κλείσει τη θέση τους στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τη σεζόν 2023/24, κάτι που δείχνει τη στήριξη στην ομάδα και την ανυπομονησία τους για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τη Δευτέρα τα εκδοτήρια στο γήπεδο έξω από τη θύρα 25 θα είναι και πάλι ανοιχτά, από τις 10:00 μέχρι και τις 18:00 για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, παράλληλα καθημερινά και όλο το 24ωρο είναι διαθέσιμα τα διαρκείας και μέσω του διαδικτύου από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι τις 21/06 έχουν δικαίωμα ανανέωσης οι περσινοί κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας με τις τιμές της 1ης περιόδου, όπως επίσης με τις ίδιες τιμές της 1ης περιόδου μπορούν να αγοράσουν το διαρκείας τους νέοι κάτοχοι σε κενές θέσεις της προηγούμενης σεζόν. Από τις 22/06 ελευθερώνονται οι θέσεις των περσινών κατόχων που δεν έχουν ανανεωθεί μέχρι τότε και πλέον ισχύουν οι τιμές της 2ης περιόδου.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα