ΑΕΚ: Πανικός και στην Τρίπολη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος (vid)

ΑΕΚ: Πανικός και στην Τρίπολη για το τρόπαιο του πρωταθλήματος (vid)

Οπαδοί της ΑΕΚ στην Τρίπολη

bet365

Η κούπα του πρωταθλήματος της ΑΕΚ βρέθηκε και στην Αρκαδία με τους φίλους της Ένωσης να δημιουργούν έναν... κιτρινόμαυρο πανζουρλισμό.

Τα τρόπαια του νταμπλ της ΑΕΚ συνεχίζουν την περιοδεία τους στην Ελλάδα. Η κούπα του πρωταθλήματος βρέθηκε στην Τρίπολη και παρουσιάστηκε σε εκδήλωση της ΑΕΚ Τρίπολης στον μουσειακό χώρο του συλλόγου στο γήπεδο "Αναστάσιος Μουκάκης" στην προσφυγική συνοικία των Φιλικών.

Οι φίλοι της ΑΕΚ, όπως και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, δημιούργησαν έναν... πανικό με συνθήματα, καπνογόνα και τον ύμνο της Ένωσης να παίζει δυνατά!

Το «παρών» έδωσε και ο πρώην παράγοντας της ΑΕΚ, Παναγιώτης Βαλασόπουλος, ο οποίος αποτελεί τον πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης.

Η κούπα της ΑΕΚ στην Τρίπολη

Οπαδοί της ΑΕΚ στην Τρίπολη

Οπαδοί της ΑΕΚ στην Τρίπολη

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα