Μητσοτάκης: «Γήπεδο και στον ΠΑΟΚ»

Μητσοτάκης: «Γήπεδο και στον ΠΑΟΚ»

Newsroom
Πηγή: Eurokinissi

bet365

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στην πλατεία Κουφαλίων στην Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων ανέφερε πως η κυβέρνηση έκανε ότι έπρεπε για να αποκτήσει ο ΠΑΟΚ το δικό του γήπεδο.

Σε ομιλία του στην πλατεία Κουφαλίων στην Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε για την κατασκευή γηπέδου και για την ομάδα του ΠΑΟΚ τονίζοντας πως η κυβέρνησή του έκανε όλα όσα απαιτούνταν από την πλευρά της προς αυτή την κατεύθυνση και τώρα απομένει η συνεργασία με τον επενδυτή για να προχωρήσει το πρότζεκτ.

Αναλυτικά το σχετικό απόσπασμα από την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Και έχουμε και ακόμα κάποιες εκκρεμότητες εδώ. Μια δέσμευσή μας την οποία πρέπει να υλοποιήσουμε εδώ για τη βόρεια Ελλάδα. Λοιπόν, γήπεδο και στον ΠΑΟΚ. Ουδέποτε στην Βόρεια Ελλάδα και ειδικά στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης δεν είχαν δρομολογηθεί τόσα σημαντικά, τόσα μεγάλα έργα.

Για το γήπεδο του ΠΑΟΚ, να πω μία κουβέντα ακόμα, ότι πολεοδομικά το Προεδρικό Διάταγμα για τις χρήσεις γης έχει ολοκληρωθεί. Εμείς κάναμε αυτά τα οποία έπρεπε να κάνουμε και τώρα πρέπει να συνεργαστούμε με τον επενδυτή για να φτιαχτεί επιτέλους το γήπεδο του ΠΑΟΚ, ώστε να μην έχετε κανένα παράπονο εδώ και η Θεσσαλονίκη να αποκτήσει και αυτή ένα -τουλάχιστον σε πρώτη φάση- υπερσύγχρονο γήπεδο ποδοσφαίρου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα