ΑΕΚ-ΠΑΟΚ 0-1: Ο «Δικέφαλος» του Βορρά το εισιτήριο για τον τελικό K17 (vid)

Newsroom
paok k17

bet365

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του δεύτερου ημιτελικού του πρωταθλήματος Κ17, καθώς κέρδισε 1-0 την ΑΕΚ και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στον μεγάλο τελικό.

Το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος Κ17 πήρε σήμερα (8/6) ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε 1-0 της ΑΕΚ στον ημιτελικό του Πανθεσσαλικού και την Κυριακή (17:00) θα αντιμετωπίσει στο ίδιο γήπεδο τον Ολυμπιακό στο μεγάλο τελικό, καθώς λίγο πριν οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν 2-0 τον Αρη.

Σκόρερ των Θεσσαλονικιών ήταν ο Καλαϊτσίδης στο 57', όταν με «καρφωτή» κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Αναργύρου έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος (χαρακτηριστικά είχε 10 τελικές έναντι 2 της Ενωσης) και απείλησε κυρίως με τους Χατσίδη, Τσομπάνη, Σνάουτσερ. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μία καλή στιγμή με τον Παλαιολόγου, αλλά η ανάπαυλα βρήκε το παιχνίδι χωρίς σκορ.

Στο δεύτερο μισό ο ΠΑΟΚ βρήκε δίχτυα σε στατική φάση και μάλιστα ο σκόρερ του αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στον γκολκίπερ του Τσιντόλη, ο οποίος αντικαταστάθηκε λόγω τραυματισμού στο 37' και βούρκωσε.

Η αποστολή της ΑΕΚ έγινε πιο δύσκολη όταν στο 74' έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Μπούσιου και παρότι πίεσε προς το φινάλε, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

ΑΕΚ (Πέτρος Τασουνίδης): Αναργύρου, Μπούσιος, Τσαραμανίδης (89' Παπαζήσης) Ψυρόπουλος, Μαρκόπουλος, Ντάνι (65' Σέχου) Κολιμάτσης (89' Ψυχογιός) Σαρρής, Ελέζι (85' Ζούλιας) Ράπτης (65' Ανδριώτης) Παλαιολόγου.

ΠΑΟΚ (Πέτρος Τσιαπακίδης): Τσιντσώλης (39' Μπελέρης) Κούπενος, Πολυκράτης, Πανικίδης, Αβράμπος, Σνάουτσνερ, Τσομπάνης (80' Μύθου) Καλαϊτσίδης (79' Κεσίδης) Χατσίδης, Παπαγεωργίου, Ντούνγκα (66' Καραϊωάννου).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα