Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Μάντζη, ακολουθεί ο Καλτσάς

Βασίλης Μάντζης

bet365

Πρώτη μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης, ο Βασίλης Μάντζης επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Gazzetta. Μέχρι αύριο η ανακοίνωση και για τον Καλτσά.

Μετά τον Μίλαν Ράσταβατς, σειρά παίρνουν στον Αστέρα Τρίπολης, οι ανακοινώσεις παικτών.

Πρώτος είναι ο Βασίλης Μάντζης, ενδιαφέρον για τον οποίο σας είχαμε γράψει ότι υπάρχει από τις 16/5. Ωστόσο, οι Αρκάδες μέχρι αύριο θα ανακοινώσουν και τον Καλτσά και φυσικά θα ο προγραμματισμός τρέχει αφού θα αποκτηθεί δεδομένα ένα ακόμα φορ και άλλοι 2-3 χαφ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Μάντζη. Ο Βασίλης Μάντζης γεννήθηκε στις 4 Δεκεμβρίου 1991 και αγωνίζεται ως επιθετικός. Με την ομάδα μας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το καλοκαίρι του 2025.

Βιογραφικό

Τριγλία Ραφήνας 53 (23)

Κισσαμικός 71 (13)

Βόλος 87 (36)

Ολυμπιακός Λευκωσίας 49 (13)

Ιωνικός 50 (15)

Δήλωση:

"Είναι μεγάλη τιμή για εμένα η συνεργασία μου με τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους της ομάδας που μου εμπιστεύονται μία φανέλα, η οποία με τη διαδρομή της έχει κερδίσει την εκτίμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου με τη συνέπεια, τη σταθερότητα και τις επιτυχίες της. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω αυτή την εμπιστοσύνη και επίσης για να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ τη νέα χρονιά θα επιστρέψει εκεί που αξίζει".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα