Ολυμπιακός: Προστέθηκε στο team του scouting ο Χάιμε Κορδόν

Ολυμπιακός: Προστέθηκε στο team του scouting ο Χάιμε Κορδόν

Ο Κορδόν

bet365

Ο Χάιμε Κορδόν είναι πλέον το νέο μέλος του τμήματος scouting της ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς προστέθηκε ήδη το όνομά του στο site του πειραϊκού συλλόγου.

Ο Χάιμε Κορδόν έχει πίσω του θητεία στη Βιγιαρεάλ ως μέλος του τμήματος scouting της Ακαδημίας της Βιγιαρεάλ για την Αγγλία ενώ έχει θητεία στη Μπαρτσελόνα για ένα διάστημα ως scout. Μεταξύ των πολλών διπλωμάτων που έχει πάρει είναι και αυτό του πιστοποιημένου αθλητικού διευθυντή (μπορεί δηλαδή να δουλέψει και σε τέτοιον ρόλο).

Θα έχει τον ρόλο του Scouting Coordinator στον Ολυμπιακό, λειτουργώντας σε έναν ρόλο συντονιστή. Το τμήμα scouting της ΠΑΕ Ολυμπιακός είχε ήδη τον Γιάννη Θεοδώρου (Scouting & Sports Technology), Σίμο Χάβο (scout) και Κόμπι Μικαέλι (data scout). Να υπενθυμιστεί πως ήδη είχε διαρρεύσει πως ο Κορδόν θα έφερνε στον Ολυμπιακό τον γιο του και τον Ναβάρο που είχε στη Μπέτις.

Κορδόν

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο Linkedin του Χάιμε Κορδόν και η εσωτερική από το site της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα