Το δεξί χέρι του Κορδόν έχει συνεργαστεί οκτώ χρόνια με τον Μόντσι και ξέρει καλά τις αγορές

Το δεξί χέρι του Κορδόν έχει συνεργαστεί οκτώ χρόνια με τον Μόντσι και ξέρει καλά τις αγορές

Ο Κορδόν όταν ήταν στη Μπέτις

bet365

Το όνομα του Ιγνάσιο Ναβάρο μπορεί να μην λέει πολλά σε πολύ κόσμο όμως όταν έχεις συνεργαστεί με έναν παράγοντα όπως ο Μόντσι φαίνεται το background σου.

Ιγνάσιο Ναβάρο ή εάν θέλουμε το πλήρες όνομα Χοσέ Ιγνάσιο Ναβάρο. Από τις περιπτώσεις των στελεχών που έχουν σπουδάσει το αντικείμενό τους, που έχει τρία διαφορετικά πτυχία (με Master φυσικά) και που έχει δουλέψει σε τοπ επίπεδο. Ο Κορδόν θα τον έχει μαζί του στον Ολυμπιακό όπως θα ήθελε να έχει και τον Αλμπέρτο Μπενίτο, τον οποίο επίσης είχε μαζί του στη Μπέτις.

Εάν θέλουμε να δούμε το background του Ναβάρο θα διαπιστώσουμε πως έχει θητεία στη Σεβίλλη του Μόντσι από το 2006 έως το 2014. Οκτώ χρόνια! Τι έκανε εκεί; Τα... πάντα. Και βέβαια συνεργάστηκε με έναν κορυφαίο παράγοντα, όπως είναι ο Μόντσι.

Ο Ναβάρο λοιπόν είχε ευθύνη για το database και τα στοιχεία και τα reports των παικτών. Έκανε scouting επί των αντιπάλων και scouting σε όλον τον κόσμο. Είχε ευθύνη για τις αναφορές για παίκτες σε σχέση με το κόστος και την αποτελεσματικότητά τους. Βοήθησε στο σκέλος του scouting και της σωστής στρατηγικής και ανάπτυξης για την πρώτη ομάδα και τις Ακαδημίες.

Εντόπιζε το τι χρειαζόταν η ομάδα, έφτιαχνε αρχείο με τα βίντεο και τα στοιχεία που απαιτούνταν, είχε την ευθύνη για τα επαγγελματικά εργαλεία και sites που χρησιμοποιούσε η ομάδα (δηλαδή κορυφαίες και επαγγελματικές πλατφόρμες που απευθύνονται σε ομάδες), είχε ρόλο σε διαπραγματεύσεις για παίκτες και γενικά έκανε αυτά και άλλα πολλά. Επίσης είναι ένα στέλεχος ο οποίος όπου πήγε δεν έμεινε απλά για κάτι μήνες. Σε όποια ομάδα πήγαινε έμεινε για καιρό.

Ειδίκευσή του; Μεταξύ άλλων η αγορά της Λατινικής Αμερικής, η πορτογαλική αλλά κυρίως η βραζιλιάνικη αγορά. Εκεί είναι ιδιαίτερα ικανός και με το δικό του δίκτυο. Ο Ναβάρο είχε πέρασμα και από την Κίνα και γενικά έχει δοκιμαστεί σε καίρια και δύσκολα πόστα σε ομάδες όπως η Σεβίλλη, η Βιγιαρεάλ και η Μπέτις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα