Ολυμπιακός: Η νοοτροπία Κορδόν και η σχέση του με τον γιο του

Ολυμπιακός: Η νοοτροπία Κορδόν και η σχέση του με τον γιο του

Ο Κορδόν

bet365

Ο Λουίς Κορδόν σε ηλικία μόλις 23 ετών θα βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του στον Ολυμπιακό, που θα είναι αθλητικός διευθυντής. Τι προσέγγιση όμως έχει ο Αντόνιο Κορδόν;

Δεν είναι κάτι που δεν συμβαίνει. Στον Ολυμπιακό πχ το πρόσφατο παράδειγμα ήταν ο Αντριάν Γκονζάλες Μοράλες, ο γιος του Μίτσελ, που ήταν στο team του Ισπανού τεχνικού. Αυτή τη φορά ο 23χρονος Λουίς Κορδόν θα είναι εκείνος που έχει ρόλο στο τμήμα scouting που ενισχύεται γενικά σημαντικά στην ομάδα του Ολυμπιακού. Θα είναι η πρώτη φορά που ο Κορδόν Junior θα έχει τέτοιο πόστο και τέτοια δουλειά.

Ο μπαμπάς Κορδόν πάντως έχει πολύ δεδομένη και συγκεκριμένη φιλοσοφία και γενικά αλλά και σε σχέση με τους πατεράδες και τους γιους, που έχει αναφέρει σχετικά από την παρουσία του σε ομάδες στην Ισπανία: «Υπάρχουν γονείς που κακομαθαίνουν τα παιδιά τους. Όμως εμένα μου αρέσει πιο καλά το παράδειγμα δασκάλου - μαθητή. Μου αρέσει αυτό το παράδειγμα.

Εκεί όπου ο μαθητής δίνει ένα μάθημα και ο δάσκαλος τον διορθώνει με κόκκινο ή μπλε στιλό (στις εξετάσεις του). Εάν είναι με κόκκινο τότε βλέπεις όλα όσα έχει κάνει άσχημα μαζί με τα λάθη του και ίσως αυτά που πρέπει να διαβάσει ξανά. Το βλέπει και το ίδιο το παιδί.

Εάν όμως του δώσεις τις διορθώσεις με μπλε στιλό και του πεις πόσο καλά έχει πάει στις απαντήσεις του είναι πολύ πιθανό να πάει αυτό πολύ πιο καλά και να βγει κάτι θετικό. Ο καθένας έχει την τεχνική του». Ο Κορδόν λοιπόν ακόμα και με τον γιο του έχει συγκεκριμένη καθοδήγηση. Κάτι που δείχνει ένα προφίλ ενός ατόμου συγκροτημένου και με πλάνο σε ότι κάνει.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα