Πινέδα: Χόρεψε και σε ρυθμούς... Forza ΑΕΚάρα στον γάμο του! (vid)

Πινέδα: Χόρεψε και σε ρυθμούς... Forza ΑΕΚάρα στον γάμο του! (vid)

Newsroom
Ο γάμος του Πινέδα

bet365

Ο Ορμπελίν Πινέδα έριξε τρελό χορό στο γλέντι του γάμου του και μεταξύ άλλων χόρεψε και το Freed from Desire που παραπέμπει στο γνωστό σύνθημα των φίλων της ΑΕΚ.

Ο Ορμπελίν Πινέδα παντρεύτηκε την αγαπημένη του Γκαμπριέλα Ρίος και τα... έσπασε στο γλέντι του γάμου επιδεικνύοντας τις τρομερές χορευτικές του ικανότητες!

Μεταξύ άλλων ο 27χρονος Μεξικανός χαφ χόρεψε και το Forza ΑΕΚάρα, το γνωστό σύνθημα των φίλων της Ένωσης που φέτος τραγουδήθηκε πολύ από την κιτρινόμαυρη εξέδρα στην πορεία προς το νταμπλ!

Την ώρα που ο Πινέδα είχε σηκωθεί με την Γκαμπριέλα έπαιξε το τραγούδι Freed from Desire που είναι ο ρυθμός του γνωστού ΑΕΚτζήδικου συνθήματος με τον «Μαγίτο» να το απολαμβάνει με την αγαπημένη του με χορευτικές φιγούρες!

@aek_daily 💛🏆 . . . . . #aek #aekfc #aekbc #monoaek #aekara #aekaraole #aekarasagapw #original #original21 #dikefalos #enwsis #neafiladelfia #agiasofia #gate21 #greece #superleague #footballisourlife #aekcommunity #superleaguegreece #ultras #official #neafiladelfeia #aekfanatics #greekfootball #agiasofia #slgr #aekara #aekfans ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα