Νταντσένκο: «Επιστρέφω στην ΑΕΚ όπου ανήκω και θα μπω για επέμβαση»

Νταντσένκο: «Επιστρέφω στην ΑΕΚ όπου ανήκω και θα μπω για επέμβαση»

Newsroom
Ο Νταντσένκο σε προπόνηση της ΑΕΚ

bet365

Ο Όλεγκ Νταντσένκο με δηλώσεις του στην Ουκρανία έκανε γνωστό πως θα γυρίσει στην ΑΕΚ και στη συνέχεια θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημα που είχε αντιμετωπίσει με την καρδιά του.

Πριν μερικούς μήνες ο Όλεγκ Νταντσένκο που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ στη Ζόρια είχε περάσει μια μεγάλη περιπέτεια υγείας με την καρδιά του όταν και είχε υποστεί έμφραγμα κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ουκρανικής ομάδας.

Ο 29χρονος Ουκρανός μπακ είχε έρθει στην Αθήνα και είχε νοσηλευτεί γλιτώνοντας την επέμβαση, ενώ του είχε τοποθετηθεί ένα τσιπ που λειτουργεί ως holter και δίνει τη δυνατότητα ελέγχου του ρυθμού της καρδιάς του.

Ο δανεισμός του Νταντσένκο στη Ζόρια λήγει ενώ έχει ακόμα ένα χρόνο συμβολαίου με την ΑΕΚ και με δηλώσεις του στην Ουκρανία ο ίδιος έκανε γνωστό πως θα επιστρέψει στους κιτρινόμαυρους ενώ θα προχωρήσει και σε χειρουργική επέμβαση, η οποία όπως τόνισε θα γίνει πιθανότατα στην Αθήνα.

«Ρυθμίζω τις τελευταίες λεπτομέρειες στο Κίεβο και επιστρέφω στην ΑΕΚ, στην οποία ανήκω. Μετά θα υποβληθώ σε επέμβαση που θα ξεκαθαρίσει την κατάσταση αναφορικά με την υγεία μου. Το πιο πιθανό είναι η επέμβαση να λάβει χώρα στην Ελλάδα. Η Γερμανία παραμένει ως δεύτερη επιλογή», ανέφερε ο Νταντσένκο.

Η Ζόρια διατηρεί οψιόν αγοράς για τον Νταντσένκο, ωστόσο σύμφωνα με τους Ουκρανούς το πιθανότερο σενάριο είναι να μην ασκηθεί από τον ουκρανικό σύλλογο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα