Equipe: Εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Ντιμιτρί Παγιέ

Newsroom
Equipe: Εμπλέκει τον Ολυμπιακό με τον Ντιμιτρί Παγιέ

bet365

Σύμφωνα με την γαλλική «Equipe», ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντιμιτρί Παγιέ της Μαρσέιγ.

Στο «στόχαστρο» του Ολυμπιακού φέρνει τον Ντιμιτρί Παγιέ η «Equipe». Το ρεπορτάζ του γαλλικού μέσου αναφέρει πως βρίσκεται στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου του με την Μαρσέιγ. Φέτος δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής, αφού δεν τα βρήκε με τον Ιγκόρ Τούντορ, ο οποίος αναμένεται βέβαια να αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν.

Το υπάρχον συμβόλαιο του 36χρονου επιθετικού μέσου με την ομάδα της Μασσαλίας συμπεριλαμβάνει και μία οψιόν για μελλοντικό πόστο στο κλαμπ, που θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί από αυτό το καλοκαίρι, κάτι το οποίο βέβαια σύμφωνα με το γαλλικό μέσο ίσως δεν βρίσκει απόλυτα σύμφωνο τον πρόεδρο της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια.

Η αποχώρηση του Τούντορ σίγουρα δίνει ένα κίνητρο στον Παγιέ να ξανασκεφτεί το αν θα συνεχίσει να αγωνίζεται γενικότερα είτε και ειδικότερα στην Μαρσέιγ, αφού υπάρχουν και αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον, όπως είναι ο Ολυμπιακός.

Φέτος, ο 36χρονος Γάλλος πραγματοποίησε 27 συμμετοχές σκοράροντας τέσσερα γκολ και δίνοντας τρεις ασίστ σε 961 αγωνιστικά λεπτά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα