Άρης: Μετράει αντίστροφα για τις πρώτες μεταγραφές και το ανοιχτό μέτωπο των πωλήσεων

Άρης: Μετράει αντίστροφα για τις πρώτες μεταγραφές και το ανοιχτό μέτωπο των πωλήσεων

Ο Παλίκουτσα

bet365

Η συνάντηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Τόλη Τερζή έβαλε σε καθεστώς αντίστροφης μέτρησης τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις του Άρη ενώ στο ζήτημα των πωλήσεων ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής ξεκαθάρισε ότι δεν συντρέχουν λόγοι βιασύνης.

Είναι προφανές ότι ο Κροάτης τεχνικός διευθυντής περίμενε την ολοκλήρωση των ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων για την επικύρωση συμφωνιών με ποδοσφαιριστές με τους οποίους έχει συμφωνήσει – καιρό τώρα – σε προσωπικό επίπεδο. Με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι… διαδικασίες ενίσχυσης της ομάδας θα ξεκινήσουν από τα άκρα και την κορυφή της επίθεσης και θα συνεχιστούν με τον άξονα της μεσαίας γραμμής. Στη σημερινή (1/6) συνάντηση του Ρόμπερτ Παλίκουτσα με τον Τόλη Τερζή, ο πρώτος ενημέρωσε για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες δηλώνοντας την αισιοδοξία του ότι ενδεχομένως και προς τα τέλη της εβδομάδας, η ΠΑΕ θα είναι σε θέση κοινοποίησης των πρώτων συμφωνιών. Προτεραιότητες και ξεκαθάρισμα έγινε εξάλλου στις συναντήσεις που προηγήθηκαν μεταξύ των δύο ανδρών.

Ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ζήτημα των πωλήσεων όπου η άποψη που έχει διατυπώσει ο Παλίκουτσα είναι ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη. Ο Άρης θα προχωρήσει σε συμφωνίες μόνο στην περίπτωση που οι προσφορές είναι αντίστοιχες των απαιτήσεων. Για παράδειγμα, στην περίπτωση του Μπράντλεϊ Μαζικού οι διαπραγματεύσεις με τη Σερβέτ βρίσκονται σε εξέλιξη έπειτα από τη βελτιωμένη πρόταση των Ελβετών. Οι τελευταίοι δεν έχουν φτάσει ακόμη την προσφορά του στο επίπεδο που θέλει ο Άρης.

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Λούις Πάλμα. Το ενδιαφέρον των Ρέιντζερς, Άντερλεχτ παραμένει ζεστό αλλά οι προτάσεις τους δεν έχουν ικανοποιήσει τους «κίτρινους». Προφανώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και προϊόντος του χρόνου θα φανεί αν (οικονομικά) υπάρχουν οι προϋποθέσεις πώλησης του παίκτη. Ο Άρης έχει ξεκαθαρίσει τα «θέλω» του για τον 23χρονο επιθετικό από την Ονδούρα και μόνο αν προκύψει ικανοποιητική προσφορά θα τρέξει η διαδικασία πώλησης του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα