Γκατσίνοβιτς: «Τώρα απολαμβάνω το ποδόσφαιρο» (vid)

Γκατσίνοβιτς: «Τώρα απολαμβάνω το ποδόσφαιρο» (vid)

Newsroom
 Γκατσίνοβιτς: «Τώρα απολαμβάνω το ποδόσφαιρο» (vid)

bet365

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς μίλησε για το πανέμορφο γκολ που είχε σημειώσει με την Αϊντραχτ στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας του 2018, αποκάλυψε ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε εκείνα τα χρόνια και στάθηκε στο πόσο καλά είναι πλέον στην ΑΕΚ.

Την «υπογραφή» του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς είχε ο τελικός του Κυπέλλου Γερμανίας του 2018, όταν η Αϊντραχτ επικράτησε τότε της Μπάγερν Μονάχου και ο Σέρβος σημείωσε ένα πανέμορφο γκολ ύστερα από κούρσα 70 μέτρων. Ετσι διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό 3-1 για την ομάδα του και ο 28χρονος μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ μίλησε στην «Bild», ενόψει του Σαββατιάτικου τελικού της διοργάνωσης, όπου η τότε ομάδα του θα αντιμετωπίσει τη Λειψία. «Σκέφτομαι πολύ συχνά αυτή τη διαδρομή γιατί μου στέλνουν συνεχώς νέα βίντεό της», σχολίασε σχετικά.

Μάλιστα στάθηκε και σε ένα πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρούσε τότε. «Δεν ήμουν καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο που έπαιζα στο τέλος στην Αϊντραχτ και τα πράγματα δεν πήγαν καλά ούτε στην Χόφενχαϊμ. Αλλά είχα και προβλήματα υγείας. Τόσο αλλεργίες, όσο και άσθμα. Και δεν ήξεραν καν πως υποφέρω απ’ όλα αυτά. Τώρα όλα είναι υπό έλεγχο. Μπορώ να αναπνεύσω πολύ καλύτερα και αυτό με διευκολύνει στο παιχνίδι μου. Είμαι ευτυχισμένος με το πως πηγαίνουν τα πράγματα εδώ. Απολαμβάνω ξανά να παίζω ποδόσφαιρο», σχολίασε σχετικά και με την παρουσία του στα «κιτρινόμαυρα».

Οσο για τον αγώνα του Σαββάτου είπε πως «θα φορέσω τη φανέλα μου από το 2018, ελπίζω να βοηθήσει. Χαίρομαι που δεν την έδωσα σε κανέναν τότε μέσα στη χαρά μου. Η Λειψία είναι σπουδαία ομάδα, με πολύ καλούς παίκτες και φοβερό ρυθμό. Ομως η Αϊντραχτ έχει περισσότερη πείρα από τέτοια παιχνίδια. Οπότε προβλέπω… 2-1, κατά προτίμηση χωρίς παράταση. Δεν χρειάζεται να πάνε στα πέναλτι, αλλά πιστεύω πως τα παιδιά μπορούν να τα καταφέρουν κι έτσι αν χρειαστεί».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα