Ολυμπιακός: Η διευκρίνιση της Αλ Γκαράφα για τον Μπακαμπού και ο Τικίνιο

Ολυμπιακός: Η διευκρίνιση της Αλ Γκαράφα για τον Μπακαμπού και ο Τικίνιο

Ο Τικίνιο

bet365

Ο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Τικίνιο για την Αλ Γκαράφα με πηγές κοντά στο club να διαψεύδουν στο Gazzetta ότι υπάρχει πρόταση στον Μπακαμπού.

Δημοσιεύματα από αραβικά ΜΜΕ μετέδωσαν την πληροφορία πως η ομάδα του Μαρτίνς έχει κάνει κρούση στον Μπακαμπού για ένα πολύ μεγάλο συμβόλαιο αλλά παράλληλα πως η Αλ Γκαράφα μπορεί να φέρει άλλον Πορτογάλο προπονητή! Ο Μπακαμπού έχει σύμφωνα με τα ρεπορτάζ αραβικές ομάδες που να τον θέλουν.

Όπως είναι σαφές πως η πλευρά του agent του Σεντρίκ Μπακαμπού μπήκε σε διαδικασία να... προμοτάρει τη χρονιά του στο Λιμάνι για να βρει όσο το δυνατόν πιο μεγάλες και υψηλές προτάσεις. Ωστόσο πηγές κοντά στην Αλ Γκαράφα αλλά και τον ίδιο τον Μαρτίνς μιλώντας στο Gazzetta αλλά και οι πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν / διευκρινίζουν πως δεν έχει γίνει πρόταση στον Μπακαμπού. Ότι δεν υπάρχει κρούση προς τον Γαλλοκονγκολέζο φορ. Αντιθέτως επισημαίνεται πως υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για τον άλλοτε φορ του Ολυμπιακού, Τικίνιο. Μάλιστα ο Βραζιλιάνος στράικερ αποτελεί εισήγηση του Μαρτίνς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα