Ολυμπιακός: Η Μαγιόρκα για τον Μπιέλ και οι Πειραιώτες για τον Σκιρί (vid)

Ολυμπιακός: Η Μαγιόρκα για τον Μπιέλ και οι Πειραιώτες για τον Σκιρί (vid)

Ο Σκιρί

bet365

Ο Πεπ Μπιέλ αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Μαγιόρκα την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει βάλει στα... ραντάρ του τον χαφ Σκιρί, που αγωνιζόταν στην Κολωνία.

Όσο περνούν οι ημέρες και οι ομάδες προχωρούν τον σχεδιασμό τους τόσο θα έχουμε περισσότερα νέα και δεδομένα και σε σχέση με τα μεταγραφικά του Ολυμπιακού. Και σε επίπεδο αποχωρήσεων αλλά και για προσθήκες.

Σύμφωνα με τον Ισπανό ρεπόρτερ του COPE, Χουάν Κάρλος Τάουρα, η Μαγιόρκα ξεκίνησε επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Μπιέλ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός έχει γενικά και άλλη ομάδα και ομάδες που να τον θέλουν με τον Ολυμπιακό να βγάζει μία πρόθεση - σύμφωνα με τους Ισπανούς - να τον πουλήσει με συγκεκριμένα δεδομένα.

Από την άλλη στο τραπέζι για τον Ολυμπιακό έχει πέσει το όνομα του Γαλλοτυνήσιου χαφ Ελιές Σκιρί. Τελειώνει το συμβόλαιό του με την Κολωνία, είναι κυρίως εξάρι αλλά δεν συνιστά εύκολη περίπτωση. Διεθνής με την Τυνησία ο Σκιρί είχε φέτος 40 αγώνες με 8 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Μπιέλ

Ο Σκιρί δεν είναι εύκολος μεταγραφικός στόχος παρότι μένει ελεύθερος και είχε 133 αγώνες στο ενεργητικό του με τη Μονπελιέ και άλλους 133 με την Κολωνία. Ο παίκτης φέρεται να έχει ήδη κρούσεις από Γαλλία, Ισπανία και αλλού.

@Photo credits: INTIME, Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα