ΠΑΟΚ: Ισπανικά ΜΜΕ τον συνδέουν με Πόνσε

Ισπανικά ΜΜΕ συνδέουν τον ΠΑΟΚ με τον Πόνσε

bet365

Το όνομα του Εζεκίελ Πόνσε ήρθε στο προσκήνιο για τον ΠΑΟΚ, μετά από αναφορά ισπανικής ιστοσελίδας, που συνδέει τον Αργεντινό επιθετικό της Έλτσε με την ελληνική ομάδα

Ισπανικά ΜΜΕ εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ με τον Εζέκιελ Πόνσε, με το συγκεκριμένο δημοσίευμα να αναφέρει πως η περίπτωση του Αργεντίνου επιθετικού απασχολεί έντονα τον «Δικέφαλο».

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «Elchextra» ανέφερε πως ο ΠΑΟΚ βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του Πόνσε σημειώνοντας ότι ενδέχεται να είναι η επόμενη του ομάδα.

Πάντως, η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, καθώς οι «ασπρόμαυροι» δεν επιβεβαιώνουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα που τους θέλουν να ενδιαφέρονται για τον πρώην επιθετικό της ΑΕΚ. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ρίξει αλλού το βάρος για τον επιθετικό πρώτης γραμμής.

Ο 26χρονος σέντερ φορ είχε φορέσει την φανέλα της Ενωσης την χρονιά 2018-19, ανήκει στην Έλτσε και έχει συμβόλαιο με το ισπανικό κλαμπ μέχρι το 2026.

Την φετινή σεζόν αγωνίστηκε σε 36 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας σκοράρει έξι γκολ, ενώ είχε μοιράσει και μία ασίστ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα