Η αποχώρηση Κουρμπέλη φέρνει μεταγραφή ενδεκάδας στον Παναθηναϊκό

Η αποχώρηση Κουρμπέλη φέρνει μεταγραφή ενδεκάδας στον Παναθηναϊκό

O Κουρμπέλης μαζί με τον Γιοβάνοβιτς

bet365

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης φεύγει από τον Παναθηναϊκό και το «τριφύλλι» δεδομένα θα κινηθεί και για την απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού μέσου.

Ακόμη μία προτεραιότητα προσθέτει στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Παναθηναϊκού η αποχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη. Οι «πράσινοι» όπως είναι γνωστό θέλουν να προσθέσουν στο ρόστερ τους αυτό το καλοκαίρι, έναν δημιουργικό μέσο(10άρι), έναν δεξιό μπακ, έναν στόπερ κι έναν αριστερό μπακ σε πρώτη φάση και ενόψει των προκριματικών του Champions League.

Πλέον, το «τριφύλλι» βγαίνει στην αγορά και για ακόμη έναν κεντρικό μέσο, ο οποίος θα μπορεί να διεκδικήσει την φανέλα του βασικού από τον Ρούμπεν Πέρεθ στο «6» και να ανεβάσει επίπεδο τις διαθέσιμες επιλογές για την μεσαία γραμμή του συνόλου.

Ο Κουρμπέλης στη περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε τόσο ως αμυντικός μέσος όσο-πολύ περισσότερο- και ως εσωτερικός μέσος στη τριπλέτα με τον Ρούμπεν και τον Τσέριν, οπότε είναι πιθανό η κίνηση που θα γίνει να αφορά παίκτη που να μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις.

Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πρόκειται για κάποιον «συμπληρωματικό» όπως ήρθε πέρσι ο Τσόκαι στο φινάλε των μεταγραφών αλλά για παίκτη ενδεκάδας ενώ είναι πάντα ανοιχτό να προστεθεί και ακόμη ένα «8άρι» μέσα στο καλοκαίρι.

Αυτή την στιγμή στο ρόστερ του Παναθηναϊκού στη θέση του αμυντικού μέσου υπάρχει ο Ρούμπεν, ο Ζέκα μετά από επέμβαση στον χιαστό και μακρά αποχή, ο Ένις Τσόκαι και ο Τσέριν που μπορεί να αγωνιστεί και εκεί. Όσον αφορά τις θέσεις των εσωτερικών μέσων; Εκεί συναντάμε τον Τσέριν, τον Μπερνάρντ, τον Κλεϊνχέισλερ, τον Τρουιγιέ που λόγω τραυματισμού έχασε όλη την σεζόν, ενώ σε αυτές τις θέσεις μπορεί να δώσει λύσεις και ο Μαντσίνι.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και όπως έχουμε τονίσει και στο πρόσφατο παρελθόν, ο Παναθηναϊκός αυτό το καλοκαίρι έχει μεγάλη ανάγκη για αναβάθμιση στη μεσαία του γραμμή, με έναν παίκτη επιπέδου σε κάθε θέση. Στο 6, στο 8 και στο 10.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα