Συγκίνηση στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Ατρομήτου

Συγκίνηση στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια του Ατρομήτου

Ο Σπανός στην εκδήλωση των 100 ετών του Ατρομήτου

bet365

Οι δράσεις για τον εορτασμό των 100 ετών του Ατρομήτου συνεχίστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (29/5) με μια εκδήλωση στο Δημαρχείο Περιστερίου.

Ο Ατρόμητος ετοιμάζεται στις 31 Μαϊου να σβήσει τα 100 κεράκια του και οι δράσεις στην πόλη του Περιστερίου για το ιστορικό αυτό γεγονός, έχουν αρχίσει από τους οργανωμένους οπαδούς του «Fentagin».

Μετά την εορταστική ατμόσφαιρα της Κυριακής (28/5) στην Κεντρική Πλατεία του Περιστερίου που συνεχίστηκε με πορεία προς το Δημοτικό Στάδιο «Άγγελος Ράμφος» ακολούθησε το βράδυ της Δευτέρας μια ξεχωριστή εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου της πόλης.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών σύσσωμος ο Ατρόμητος οργανισμός (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, ακαδημίες, παλαίμαχοι), οργανωμένοι οπαδοί, απλοί φίλαθλοι, αλλά και κάτοικοι της πόλης.

Εκδήλωση 100-1

Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο Άκης Λιγνός (σύνδεσμος οπαδών «Fentagin»), ενώ το παρών έδωσαν ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, ο πρόεδρος του ΑΠΣ Αντώνης Πατατανές, αλλά και ο εγγονός ενός εκ των ιστορικών ιδρυτών του Ατρομήτου, Ανδρέας Τσουρουκτσόγλου.

Εκδήλωση 100-2

Η εκδήλωση περιείχε βραβεύσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών ενώ έγινε ειδική αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καταστάσεις και δράσεις τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν. Οι ιστορίες των πρωταγωνιστών δημιούργησαν μια συγκινησιακή ατμόσφαιρα.

Εκδήλωση 100-4

Εκδήλωση 100-5

Εκδήλωση 100-6

Το κεράσακι της βραδιάς, ήταν η παρουσίαση κάποιων αποσπασμάτων του πολυαναμενόμενου ντοκιμαντέρ «100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ» σε σκηνοθεσία Χρήστου Καρτέρη, που θα προβληθεί τον ερχόμενο Οκτώβριο στον ιστορικό κινηματογράφο «Φοίβο» του Περιστερίου. Μαζί με τα αποσπάσματα προβλήθηκε και το πρώτο τρέιλερ, μέσα σε έντονα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα.

Εκδήλωση 100-3

Στο κλείσιμο της βραδιάς, ο Γιώργος Σπανός παρέδωσε στον Ανδρέα Τσουρουκτσόγλου τη φανέλα της ομάδας με το όνομά του και τον αριθμό 100 στην πλάτη.

Εκδήλωση 100-7

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα