Ατρόμητος: Το «pyro show» των «Fentagin» για τα 100 χρόνια της ομάδας (vid)

Ατρόμητος: Το «pyro show» των «Fentagin» για τα 100 χρόνια της ομάδας (vid)

Newsroom
...

bet365

Οι οργανωμένοι φίλοι του Ατρόμητου ξεκίνησαν το… πάρτι για τα «γενέθλια» της ομάδας τους.

Εορταστικό είναι το κλίμα στον Ατρόμητο, καθώς η ομάδα προχωρά σε εκδηλώσεις μέσω των οποίων γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή της.

Στο πλαίσιο αυτό χθες (28/5) βράδυ οι οργανωμένοι φίλοι της, οι «Fentagin», έκαναν πορεία μέχρι το γήπεδο και με ένα «pyro show» έδωσαν το… στίγμα τους.

Το κάλεσμα έγινε στην Κεντρική Πλατεία στο Δημαρχείο του Περιστερίου, όπου οι φίλοι του Ατρομήτου δημιούργησαν μια μοναδική ατμόσφαιρα, με συνθήματα και τραγούδια, ενώ υπήρχαν επετειακά μπλουζάκια και λάβαρα.

Λίγο πριν πέσει ο ήλιος, ξεκίνησε η πορεία των φίλων του Ατρομήτου, από το Δημαρχείο προς το Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου «Άγγελος Ράμφος». Εκεί το γλέντι συνεχίστηκε με καπνογόνα, βεγγαλικά και συνθήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα