Ολυμπιακός: Στα «ραντάρ» ο Σέζαρ Μόντες σύμφωνα με τους Μεξικανούς

Newsroom
οσφπ

bet365

Για την περίπτωση του Σέζαρ Μόντες αναφέρθηκαν οι Μεξικάνοι, εμπλέκοντας και τον Ολυμπιακό μέσα στις ομάδες που τον θέλουν.

Αν και στον Ολυμπιακό δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε προπονητή, ήδη τα σενάρια για μεταγραφές έχουν ξεκινήσει.

Αυτή τη φορά, το «soyfutbol» έκανε λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών στην περίπτωση του Σέζαρ Μόντες της Εσπανιόλ ενόψει του καλοκαιριού.

Ο 26χρονος Μεξικανός στόπερ αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τον ισπανικό σύλλογο έναντι οκτώ εκατ. ευρώ αλλά η ομάδα στοχεύει στην πώληση του το ερχόμενο καλοκαίρι παρά τις 18 συμμετοχές και τα δύο γκολ που είχε σε αυτό το εξάμηνο.

Ο υψηλόσωμος αμυντικός (1,95 μ.) έχει προταθεί σε διάφορους συλλόγους και το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός τον έχει στα ραντάρ αλλά η περίπτωση του μοιάζει κάπως «περίπλοκη» καθώς έχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, τονίζει πως καμία ομάδα δεν θα δώσει τόσα χρήματα για τον συγκεκριμένο παίκτη και η Εσπανιόλ τον παραχωρεί μόνο ένα ποσό κοντά στα οκτώ με δέκα εκατ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα