Αστέρας Τρίπολης: Είπε το «ναι» ο Ράσταβατς

Αστέρας Τρίπολης: Είπε το «ναι» ο Ράσταβατς

bet365

Ο Μίλαν Ράσταβατς συμφώνησε με τον Αστέρα Τρίπολης για την εκ νέου συνεργασία τους και αναμένεται την Τρίτη (30/5) στην Ελλάδα για τα τυπικά.

Μετά από «διάλειμμα» ενός χρόνου ο Αστέρας Τρίπολης και ο Μίλαν Ράσταβατς θα «σμίξουν» ξανά. Ο Σέρβος τεχνικός αποδέχτηκε την πρόταση των Αρκάδων και αναμένεται την Τρίτη (30/5) στην Ελλάδα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να «τρέξει» ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

Μετά την τυπική ολοκλήρωση της επιστροφής του Ράσταβατς ο 49χρονος τεχνικός και οι διοικούντες θα μιλήσουν για τις μεταγραφικές κινήσεις και για την προετοιμασία, η οποία θα γίνει στην Τρίπολη. Οι δυο πλευρές είχαν συζητήσει για αυτά από την πρώτη τους συνάντηση στις 19 Μαΐου.

Μαζί με τον Ράσταβατς θα ακολουθήσει και νέο τεχνικό επιτελείο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αναμένεται να επιστρέψει και ο γυμναστής, Παύλος Γκότσης.

Οι δυο πλευρές είχαν συνεργαστεί για 2,5 σεζόν από τον Δεκέμβριο του 2019 έως τον Μάιο του 2022 και τη σεζόν 2020/21 συμμετείχαν στα play-offs. Ο απολογισμός του Ράσταβατς στον κιτρινομπλέ πάγκο ήταν 31 νίκες, 32 ισοπαλίες και 32 ήττες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα