Κωνσταντέλιας: Η σεζόν της εξέλιξης και της σκληρής δουλειάς (vid)

Κωνσταντέλιας: Η σεζόν της εξέλιξης και της σκληρής δουλειάς (vid)

Γερμανικό δημοσίευμα για Κωνσταντέλια και ΠΑΟΚ

bet365

O Γιάννης Κωνσταντέλιας χρησιμοποιώντας λόγια του Κόμπι Μπράιαντ κάνει τον απολογισμό της πρώτης «γεμάτης» σεζόν του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα του ΠΑΟΚ.

«Αν δεν πιστέψεις εσύ στον εαυτό σου, δεν θα το κάνει κανείς άλλος». Μ’ αυτά τα λόγια του Κόμπι Μπράιαντ αρχίζει το video που ετοίμασε η αθλητική εταιρεία που ντύνει τον Γιάννη Κωνσταντέλια, με στιγμές από τη φετινή πρώτη σεζόν, όπου ο 20χρονος μεσοεπιθετικός καθιερώθηκε στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ και είδε τη «μετοχή» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο να εκτοξεύεται και να φτάνει τα 6.000.000 Ευρώ.

«Ήταν μια σεζόν ανάπτυξης και σκληρής δουλειάς», σημειώνει ο ταλαντούχος άσος του «Δικεφάλου» στη λεζάντα του video στο οποίο εκτός από πλάνα στην παραλία της Θεσσαλονίκης υπάρχουν και οι πιο χαρακτηριστικές του στιγμές με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, όπως η μαγική ασίστ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το πρώτο γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ, αλλά και εικόνες από το ντεμπούτο με την Εθνική ομάδα.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα