Κωνσταντέλιας: Το πιο ακριβό «διαμάντι» του ΠΑΟΚ

Κωνσταντέλιας: Το πιο ακριβό «διαμάντι» του ΠΑΟΚ

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ

bet365

Η αξία του Γιάννη Κωνσταντέλια στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πάρει την… ανηφόρα και αυτή την εποχή ο 20χρονος διεθνής από το Βόλο είναι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας είναι το εύλογο talk-of-the-town της εποχής μας, νιώθουμε ευλογημένοι και τυχεροί που τον απολαμβάνουμε μαζί του τα πρώτα απ’ τα πολλά βήματά του στη μεγάλη σκηνή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ουδείς μπορούσε να φανταστεί στο ξεκίνημα της σεζόν 2022-23, ότι ο μικρός από το Βόλο θα κάνει ένα τόσο εντυπωσιακό ξεπέταγμα και θα στρέψει όλα τα φώτα πάνω.

Το αν θα μείνει ή θα φύγει ο «Ντέλιας», όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά στην Τούμπα, αυτό το καλοκαίρι είναι μια άλλη συζήτηση, άλλωστε από το χειμώνα ο «Δικέφαλος» φρόντισε να εξασφαλίσει στο «χρυσό παιδί» του ένα νέο πλουσιοπάροχο συμβόλαιο έως το 2027 (με συνολικές απολαβές άνω των 2.000.000 ευρώ) και δεν ανησυχεί καθόλου για τη διαφαινόμενη «μάχη» που θα γίνει στην πόρτα του.

Το σίγουρο είναι ότι η αξία του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο έχει πάρει την… ανηφόρα και σήμερα αποτιμάται από την έγκυρη και εξειδικευμένη ιστοσελίδα «transfermarkt» στα 6.000.000 Ευρώ, με την συνολική αύξηση να έχει ξεπεράσει το 1.000%.

Το φθινόπωρο του 2022 η τιμή του «Ντέλια» ήταν πολύ χαμηλά (400.000 Ευρώ), ενώ στην πρώτη επαναξιολόγηση του 2023 είχε εκτοξευτεί στα 4.000.000 Ευρώ, με τον 20χρονο μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να καθιερώνεται ως βασικός στην ενδεκάδα.

Με το κλείσιμο της σεζόν 2022-23 ήρθε η νέα επαναξιολόγηση από το «transfermarkt» να ανεβάσει τη «μετοχή Κωνσταντέλιας» κατά δυο εκατομμύρια Ευρώ, χρίζοντας έτσι τον διεθνή από τον Βόλο ως τον πιο ακριβό ποδοσφαιριστή του «ασπρόμαυρου» ρόστερ.

Στους κερδισμένους της φετινής χρονιάς για τον ΠΑΟΚ ήταν ακόμη τρεις ποδοσφαιριστές, οι οποίοι όντως ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους πάνω στο χορτάρι. Ο Κάλεντ Νάρεϊ των 8 γκολ και των 11 ασίστ είδε την αξία του από τα 2.500.000 Ευρώ να φτάνει στα 3.000.000 Ευρώ, όντας πέμπτος στην σχετική λίστα των ποδοσφαιριστών του «Δικεφάλου».

Αυξητικές τάσεις παρουσίασαν οι μετοχές των Ντομινίκ Κοτάρσκι και Κωνσταντίνου Κουλιεράκη, που έφτασαν τα 2.500.000 Ευρώ, σταθερή παρέμεινε η μετοχή του Ντάγκλας Αουγκούστο (4.500.000 Ευρώ), ενώ αντίθετα Ίνγκι Ίνγκασον και Άντρια Ζίβκοβιτς είδαν την αξία τους να μειώνεται κατά ένα εκατομμύριο και πλέον ο Σέρβος μεσοεπιθετικός του «Δικεφάλου» κοστολογείται στα 5.000.000 Ευρώ, ενώ ο Ισλανδός στόπερ στα 4.000.000 Ευρώ.

Δείτε τη λίστα με τη χρηματιστηριακή αξία του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, που τη δεδομένη στιγμή περιλαμβάνει και ποδοσφαιριστές, όπως πχ. οι Ολιβέιρα, Ελ Καντουρί, Κούρτιτς, που δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη νέα σεζόν στην Τούμπα.

Η χρηματιστηριακή λίστα του ΠΑΟΚ:

Οι μετοχές των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο


@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα