ΑΕΚ: Καμία οριστική απόφαση για Τζαβέλλα και Άμραμπατ

ΑΕΚ: Καμία οριστική απόφαση για Τζαβέλλα και Άμραμπατ

Newsroom
Τζαβέλλας και Άμραμπατ με το Κύπελλο

bet365

Δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό στην ΑΕΚ για το μέλλον των Γιώργου Τζαβέλλα και Νόρντιν Άμραμπατ, τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώνονται.

Η ανάρτηση του Γιώργου Τζαβέλλα που έμοιαζε σαν αποχαιρετηστήριο μήνυμα ήταν λογικό να θεωρηθεί ως «αντίο» δεδομένου του ότι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται.

Ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει τίποτα το οριστικό, τόσο για το μέλλον του Έλληνα διεθνή στόπερ, όσο και για τον Νόρντιν Άμραμπατ και αμφότερες οι υποθέσεις θα ξεκαθαρίσουν προσεχώς.

Όπως και στην περίπτωση του Τζαβέλλα, έτσι και σε αυτή του έμπειρου Μαροκινού μεσοεπιθετικού, το συμβόλαιό του εκπνέει, όμως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια οριστική απόφαση για το αν θα συνεχίσουν ή όχι και την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ.

Ο Άμραμπατ σε δηλώσεις του μετά τον τελικό είχε τονίσει πως θα πρέπει πρώτα να κάνει μια συζήτηση με την οικογένειά του προκειμένου να δει τι θα συμβεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα