ΑΕΚ: Οχι της Ενωσης σε πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Οχι της Ενωσης σε πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία

 ΑΕΚ: Οχι της Ενωσης σε πρόταση 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λιβάι Γκαρσία

bet365

Η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά σε πρόταση που της κατατέθηκε ώστε να παραχωρήσει τον Λιβάι Γκαρσία έναντι του ποσού των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Στα 25 εκατομμύρια... και βλέπουμε για την πώλησή του.

Την πόρτα της ΑΕΚ για την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία «χτύπησε» επίσημα ομάδα από το εξωτερικό, που έφτασε να προσφέρει στην Ενωση το πολύ μεγάλο ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για χάρη του. Ομως η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική και αυτόματα απορρίφθηκε.

Ο 26χρονος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν και μάλιστα ως φορ, καθώς σε 37 ματς με τους «κιτρινόμαυρους» σημείωσε 18 γκολ και έδωσε έξι ασίστ, κάτι που τον κατατάσει ως εκ των κορυφαίων τους στην ξέφρενη πορεία τους μέχρι το νταμπλ.

Μάλιστα σύμφωνα με το deal που έγινε την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ το καλοκαίρι του 2020 όταν και τον απέκτησαν, σε ενδεχόμενη παραχώρησή του παίκτη το 60% των χρημάτων θα πήγαινε στην ΑΕΚ και το υπόλοιπο 40% στους Ισραηλινούς, αφαιρουμένων όμως των αρχικών 2,5 εκατομμυρίων ευρώ που κόστισε τότε στην Ενωση.

Δηλαδή αν γίνονταν αποδεκτή η συγκεκριμένη πρόταση οι πρωταθλητές Ελλάδος θα λάμβαναν 10 εκατομμύρια ευρώ (2.500.000 +7.500.000 που αντιστοιχούν στο 60% των 12.500.000 αφού θα αφαιρούνταν τα 2.500.000) και η Μπεϊτάρ 5 εκατομμύρια.

Η ΑΕΚ φαίνεται πως αξιώνει για την παραχώρηση του Λιβάι Γκαρσία ένα ποσό της τάξεως μίνιμουμ των 25 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γαλλικό club ήταν εκείνο που έκανε την επαφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα