Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 100 με βραβεύσεις, εκδηλώσεις και ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ

Ο Ατρόμητος γιορτάζει τα 100 με βραβεύσεις, εκδηλώσεις και ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ

Οι ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου πανηγυρίζουν με τον κόσμο

bet365

Μια σειρά από δράσεις για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Ατρομήτου θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες μέρες στο Περιστέρι.

Η αντίστροφη μέτρηση για τα 100α γενέθλια του Ατρομήτου έχει αρχίσει και τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθούν μια σειρά από δράσεις στην πόλη του Περιστερίου.

Την Δευτέρα 29 Μαϊου στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου, όπου θα παρευρεθεί σύσσωμος ο Ατρόμητος οργανισμός (ΠΑΕ, Ερασιτέχνης, Παλαίμαχοι, Ακαδημίες, Φίλοι).

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του συλλόγου και θα γίνει ειδική αναφορά σε συγκεκριμένα πρόσωπα, καταστάσεις και δράσεις, τόσο από το παρελθόν όσο και από το παρόν.

Παράλληλα, στην εκδήλωση της Δευτέρας, η ομάδα ντοκιμαντέρ «100 χρόνια Ατρόμητος» θα προσφέρει στους παρευρισκόμενους μια πρώτη γεύση της δουλειάς που έχει γίνει έως τώρα, λίγο πριν την επίσημη προβολή στη μεγάλη οθόνη. Πρόκειται για ένα ιστορικό ντοκιμαντέρ που έχει αναλάβει μια ομάδα φίλων του Ατρομήτου, με την υποστήριξη των οργανωμένων οπαδών «Fentagin».

Μία μέρα νωρίτερα, την Κυριακή (28/5, 19:30) θα υπάρξει συγκέντρωση των φίλων της ομάδας στο Δημαρχείο του Περιστερίου και από εκεί θα ξεκινήσει πορεία προς το γήπεδο του Ατρομήτου. Στο γήπεδο έχουν προγραμματιστεί μια σειρά από εκδηλώσεις λίγο πριν ο Ατρόμητος συμπληρώσει τον πρώτο του αιώνα.

Εκδήλωση 100

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα