Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/05) στο Gazzetta

Newsroom
Αθλητικές εφημερίδες: Όλα τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (26/05) στο Gazzetta

bet365

Η δήλωση του Μελισσανίδη με την οποία διέψευσε την αποχώρησή του από την ΑΕΚ, οι προπονητές του Ολυμπιακού και ο φορ στον Άρη στα σημερινά πρωτοσέλιδα του αθλητικού τύπου.

Το «δεν φεύγω» του Μελισσανίδη και η προπονητολογία στον Ολυμπιακό

Sport Day: «Φεύγατε από μπρος», επιστρέφει ο Ολυμπιακός. Παρουσιάστηκαν χθες και πωλούνται από σήμερα τα νέα εισιτήρια διαρκείας (2023-2024) του Ολυμπιακού που... δανείστηκαν για σλόγκαν στίχους από τον πρώτο ύμνο. Καραπαπάς: «Αιμοδότης τίτλων ο Μαρινάκης».

Live Sport: «Δεν φεύγω από την ΑΕΚ». Με απάντηση-καταπέλτη ο «Τίγρης» βάζει τέλος στη φημολογία μηνών ότι πουλάει την ΠΑΕ ΑΕΚ. «Όποιοι διαδίδουν αυτές τις ανοησίες δεν ξέρουν τι τους γίνεται».

Φως των Σπορ: Η δύναμη του ποδοσφαίρου. Ο Ολυμπιακός στο πλευρό των ασυνόδευτων παιδιών. Επιστροφή και φουλ για πρωτάθλημα. Η επάνοδος του Ολυμπιακού στην ελληνική πραγματικότητα συνοδεύτηκε από μία εύκολη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία με 97-77. Λάκης Νικολάου: «Η ΑΕΚ είναι ομάδα του συναισθήματος».

Κόκκινος Πρωταθλητής: Καραμπόλες με 4 προπονητές ενώ περιμένουν οι Αργεντινοί (Μαρτίνο, Κρέσπο)...Στην ευθεία Μαρθελίνο, Μπορδαλάς, Ιραόλα, Κίκε Σετιέν. Σε κατάσταση αναμονής ο Κορδόν αναφορικά με την έκβαση των διεργασιών για τους πάγκους διάφορων ισπανικών ομάδων. Στη Μαδρίτη λένε ότι δεν έχει βγάλει από τη λίστα και τους Φλόρες, Γκαρθία.

Πρώτος στόχος ο φορ για τον Άρη, τα έψαλαν οι οπαδοί στην ομάδα του ΠΑΟΚ

Ώρα των Σπορ: Γκρεμίστηκαν τα τείχη για τους νταμπλούχους. Ασύλληπτη λατρεία με χιλιάδες «Ενωσίτες» να αποθεώνουν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, στις 5 τα ξημερώματα στα διόδια των Αφιδνών, αλλά και νωρίτερα σε όλη τη διαδρομή! Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων στην Εθνική οδό από εκατοντάδες αμάξια οπαδών της ΑΕΚ.

Metrosport: Αλλάξτε ρότα... αλλιώς έρχεται γολγοθάς και μία πολύ δύσκολη σεζόν. Όχι άλλα λάθη στον σχεδιασμό της ομάδας. Σε πρώτο πλάνο ο φορ. Αναγκαία η ενίσχυση της επιθετικής γραμμής ανεξάρτητα από τις συζητήσεις με τον Γκρέι.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα