Ολυμπιακός: Ο Κορδόν, η «σπαζοκεφαλιά» των δανεικών και οι πιθανότητές τους

Ολυμπιακός: Ο Κορδόν, η «σπαζοκεφαλιά» των δανεικών και οι πιθανότητές τους

bet365

Ο νέος τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού έχει να διαχειριστεί και το κεφάλαιο των 15 δανεικών στο ρόστερ του, εκ των οποίων ορισμένοι έχουν πιθανότητες επιστροφής και παραμονής.

Από το Gazzetta έχει διαβάσει το status των 15 δανεικών στον Ολυμπιακό. Και ως προς τα πεπραγμένα τους και σε σχέση με το μέλλον τους.

Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Κίτσος, Αγκιμπού Καμαρά, Μπουχαλάκης, Λάιντνερ, Καρβάλιο, Κούντε, Λοβέρα, Φαντινγκά, Ζινκερνάγκελ, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Χασάν, Πέπε και Κανέ. Αυτοί είναι οι... βασικοί δανεικοί. Εξ αυτών οι Ονιεκούρου, Καρβάλιο, Λοβέρα, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Πέπε και Κανέ είναι από πολύ δύσκολο έως και... απίθανο να γυρίσουν ενώ ο Κούντε έχει ρήτρα αγοράς εάν η Μπόχουμ μείνει κατηγορία. Ας δούμε τους παίκτες με πιθανότητες παραμονής και ένα ακόμα... κεφάλαιο προς επίλυση για τον Κορδόν μαζί με τον νέο προπονητή φυσικά (που θα φέρει ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής).

Μαντί Καμαρά

Μαντί Καμαρά

Αγκιμπού Καμαρά

Αγκιμπού Καμαρά

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Ανδρέας Μπουχαλάκης

Ντορόν Λάιντνερ / Φώτης Κίτσος

Ντορόν Λάιντνερ / Φώτης Κίτσος

Μπαντιουγκού Φαντινγκά

Μπαντιουγκού Φαντινγκά

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

Φίλιπ Ζινκερνάγκελ

Αχμέντ Χασάν

Αχμέντ Χασάν

Ο 26χρονος Μαντί Καμαρά πήγε δανεικός στη Ρόμα για να βρει χρόνο και άλλο level στην καριέρα του. Ο έμπειρος πλέον χαφ είχε 21 αγώνες στη Ρόμα με 1 ασίστ και αναμένεται να γυρίσει. Έχει πιθανότητες παραμονής και ίσως πάνω από 30% με 40% ανάλογα βέβαια και με το τι προσθήκες θα προκύψουν για το κέντρο της ομάδας του Ολυμπιακού.

Στα 22 του πήγε στον Ατρόμητο όπου και έβγαλε αρκετά θετικά δείγματα γραφής. Από τη στιγμή που λογίζεται ως χαφ δεν έχει τόσες ελπίδες να είναι του χρόνου στο ρόστερ του Ολυμπιακού. Στον Ατρόμητο ο Αγκιμπού Καμαρά είχε 12 ματς με 3 γκολ.

Στα 30 του χρόνια δεν είναι πια τα ίδια δεδομένα με άλλες εποχές (για τον Μπουχαλάκη). Επειδή πρόκειται για Έλληνα χαφ έχει παραπάνω πιθανότητες από τον Αγκιμπού όμως από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα πάρει ένα εξάρι και ένα οκτάρι δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Στην Κόνιασπορ είχε 10 συμμετοχές.

Οι ποδοσφαιρικές... μοίρες των 2 αυτών αριστερών μπακ συνδέονται. Οι Λάιντνερ και Κίτσος πήραν χρόνο σε Αούστρια και Ομόνοια αντίστοιχα αλλά δεν χωράνε όλοι στο ρόστερ. Ο Λάιντνερ πρακτικά δεν έχει πάρει ευκαιρίες στον Ολυμπιακό ενώ ο Κίτσος είναι γηγενής.

Πάνω κάτω κάτι σαν στον Αγκιμπού με ίσως λίγες παραπάνω πιθανότες. Στον Ιωνικό ο νεαρός Φαντινγκά ξεπετάχθηκε και προσέφερε (με τον Ιωνικό βέβαια στο τέλος να μην μένει στην κατηγορία) αλλά από τη στιγμή που λογίζεται ως χαφ και ενίοτε ως εξτρέμ θα δυσκολευτεί για τα καλά να βρει θέση στο ρόστερ του Ολυμπιακού για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός αποτελεί τη μάλλον πιο ξεκάθαρη περίπτωση για παραμονή. Ο Ζινκερνάγκελ έκανε πολύ καλά ματς στη Σταντάρ Λιέγης και εκτός απροόπτου γυρίζει για να μείνει στον Ολυμπιακό σε σχέση με την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Να μην ξεχνάμε πως ήταν ένας παίκτης που δεν αξιολογήθηκε δίκαια και σωστά το καλοκαίρι.

Εάν είναι να βρεθεί 3ος στην ιεραρχία ο Αιγύπτιος διεθνής φορ, Αχμέντ Χασάν, δεν θα συνεχίσει του χρόνου στο Λιμάνι. Εάν γυρίσει και αποτελεί τον 2ο σε σειρά προτίμησης επιθετικό στον Ολυμπιακό τότε αυτομάτως θα έχει και αισθητές πιθανότητες παραμονής. Ο Χασάν πέρυσι για 2η φορά στην καριέρα του αγωνίστηκε στην Τουρκία.

@Photo credits: INTIME