Ολυμπιακός: Οι τρεις αριστεροί μπακ με προοπτική εξέλιξης που δεν... χωράνε όμως όλοι στο ρόστερ

Ολυμπιακός: Οι τρεις αριστεροί μπακ με προοπτική εξέλιξης που δεν... χωράνε όμως όλοι στο ρόστερ

Ο Κίτσος

bet365

Οι Ραμόν, Κίτσος και Λάιντνερ είναι παίκτες με potential που αξίζουν την ευκαιρία όμως δεν θα την έχουν όλοι για τη νέα χρονιά στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπιακός έχει τρεις νεαρούς σε ηλικία και με προοπτική για τη θέση του αριστερού μπακ. Τρεις εκ των οποίων οι δύο είχαν δοθεί δανεικοί την περασμένη περίοδο. Βέβαια θα είναι από δύσκολο έως αδύνατο να βρουν χώρο στο ρόστερ και οι τρεις αυτοί παίκτες.

Σε ποιους αναφερόμαστε; Μα φυσικά στους Κίτσο, Λάιντνερ και Ραμόν. Ο Βραζιλιάνος ήταν στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας και είχε αποκτηθεί ως ένα δυνατό back up πίσω από τον Ρέαμπτσιουκ. Ο 22χρονος Ραμόν έχει κάνει 10 αγώνες με τα Ερυθρόλευκα, έχοντας και 1 ασίστ και υπάρχουν οι πιθανότητες, οι σημαντικές πιθανότητες, να είναι και του χρόνου στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Όσο για τους Κίτσο και Λάιντνερ; Ίσως ένας εκ των δύο να ξαναπάρει την ευκαιρία του αλλά δεν είναι εφικτό αυτό να συμβεί και με τους δύο. Εξάλλου εάν ο Ρέαμπτσιουκ παραχωρηθεί με μεταγραφή θα αποκτηθεί άλλος αριστερός μπακ για βασικός και θα χρειάζεται κυρίως ένας παίκτης ως αναπληρωματικός.

Ο 21χρονος διεθνής Ισραηλινός αλλά και κάτοχος ρουμανικού διαβατηρίου στην Αούστρια είχε 9 συμμετοχές με 1 γκολ και 1 ασίστ. Στον Ολυμπιακό έχει 2 συμμετοχές στη β' ομάδα. Ο δε 20χρονος Κίτσος είχε παραχωρηθεί στην Ομόνοια. Στην ομάδα της Κύπρου είχε 31 αγώνες χωρίς γκολ ή ασίστ. Ο Κίτσος βέβαια είναι μία περίπτωση αλά Ντόι υπό τη έννοια πως η φυσική του θέση δεν ήταν του αριστερού μπακ αλλά μετατοπίστηκε εκεί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα