Μουκουντί: «Μου αξίζει να επιστρέψω στην εθνική ομάδα του Καμερούν»

moukoudi

bet365

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του, ο στόπερ της ΑΕΚ, Αρόλντ Μουκουντί, τόνισε πως με βάση τις εμφανίσεις του στην Ένωση αξίζει να επιστρέψει στις κλήσεις της εθνικής ομάδας του Καμερούν.

Μόλις στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα, ο Αρόλντ Μουκουντί κατάφερε να γίνει σημείο αναφοράς στην άμυνα της ΑΕΚ και να συμβάλει τα μέγιστα στην κατάκτηση του 13ου πρωταθλήματος της Ένωσης.

Ο 25χρονος πραγματοποίησε μια εξαιρετική χρονιά, μέτρησε 29 συμμετοχές στη Stoiximan Superleague και όπως φαίνεται από όσα δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του νιώθει σίγουρος πως μπορεί να γίνει το ίδιο σημαντικός και για το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

«Μου αξίζει να επιστρέψω στην εθνική ομάδα. Οι εμφανίσεις μου είναι πολύ καλές και μιλάνε για μένα. Προσωπικά κάνω τα πάντα για να επιστρέψω», ανέφερε αρχικά ο Καμερουνέζος, ενώ στη συνέχεια προσέθεσε:

«Ξεκίνησα πολύ καλά τη σεζόν, πίστεψα πως θα έπρεπε να έχω πάει και στο Μουντιάλ. Αλλά ο προπονητής κάνει τις επιλογές και το σέβομαι. Συνέχισα να δουλεύω για να κατακτήσω το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και όταν κάνεις καλές εμφανίσεις, περιμένεις να βρίσκεσαι στις κλήσεις της εθνικής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα