Επιστροφή στον Παναθηναϊκό για Ζέκα; Απλά αδιαπραγμάτευτη!

Επιστροφή στον Παναθηναϊκό για Ζέκα; Απλά αδιαπραγμάτευτη!

O Kάρλος Ζέκα

bet365

O Ζέκα έδειξε το πόσο πολύ ήθελε να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και δεν συζήτησε καν τις οικονομικές απολαβές του συμβολαίου του με την διοίκηση του «τριφυλλιού»!

Από το πρωί της Τετάρτης η μεγάλη επιστροφή του Κάρλος Ζέκα στον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Mετά από έξι χρόνια, ο Έλληνας διεθνής μέσος θα φορέσει και πάλι τη πράσινη φανέλα, με την αμοιβαία υπόσχεση να γίνεται πράξη, ολοκληρώνοντας την απόλυτα επιτυχημένη παρουσία του στην Κοπεγχάγη.

Μία εξαετία που συνοδεύτηκε από το περιβραχιόνιο του αρχηγού, μπόλικη αγάπη από τον κόσμο της ομάδας, τίτλους, παιχνίδια στο Champions League και δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς στο γόνατο. Στο «τριφύλλι» ήθελαν κατά βάση την ηγετική του παρουσία στα αποδυτήρια, θέλουν να του δώσουν ένα σημαντικό πόστο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όταν ολοκληρώσει την καριέρα και ο Ζέκα δεν το σκέφτηκε ούτε στιγμή, ούτε λεπτό, ούτε δευτερόλεπτο.

Για το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι; Αν είναι καλά και υγιής θα παλέψει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Ζέκα δεν συζήτησε το οικονομικό για τον Παναθηναϊκό

Ο 35χρονος άσος, μάλιστα, δεν μπήκε καν στην διαδικασία να συζητήσει τους οικονομικούς όρους της επιστροφής του, δεν έγινε καμία διαπραγμάτευση για τα δεδουλευμένα, δείχνοντας από την πρώτη στιγμή πως το μόνο που τον ενδιέφερε ήταν να παίξει και πάλι για τον Παναθηναϊκό. Μία συμπεριφορά που προφανώς και εκτιμήθηκε στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου από κάθε άποψη, καθώς ο Ζέκα έδειξε και στη πράξη πως θεωρεί το «τριφύλλι», σπίτι του.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα