Παναθηναϊκός – Βοτανικός: Υπογράφτηκε η ιστορική σύμβαση! (vid)

Παναθηναϊκός – Βοτανικός: Υπογράφτηκε η ιστορική σύμβαση! (vid)

Ιστορική φωτογραφία από τις υπογραφές για το γήπεδο του Βοτανικού

bet365

Ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό και τον κόσμο του καθώς το απόγευμα της Παρασκευής υπογράφτηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου ποδοσφαιρικού γηπέδου στον Βοτανικό!

Σημαντική μέρα για την οικογένεια του Παναθηναϊκού αλλά και τον Δήμο Αθηναίων καθώς το απόγευμα της Παρασκευής 19/5 έπεσαν οι υπογραφές για την κατασκευή του πράσινου «παλατιού» την περιοχή του Βοτανικού! Στην ιστορική συνάντηση την ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσώπησαν οι κ.κ Αλαφούζος, Παναγιωτίδης, από τον ερασιτέχνη παρόντες ήταν οι κ.κ Μαλακατές, Βρανόπουλος, φυσικά ο δήμαρχος της Αθήνας, Κώστας Μπακογιάννης, ο Υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης αλλά και εκπρόσωποι της κοινοπραξίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ιστορική μέρα αναφέρει:

«Σε 36 μήνες ο Παναθηναϊκός θα αποκτήσει το πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας.

Με την υπογραφή της σημερινής τελικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου, αρχίζει να μετράει αντίστροφα η προθεσμία για την παράδοσή του. Κατ’ επέκταση, αυτή είναι μια από τις πιο σημαντικές στιγμές της ιστορίας του Παναθηναϊκού από το 1908 έως σήμερα.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εμπλεκόμενους που συνέβαλαν προκειμένου να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, και ιδιαίτερα τον πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τους υπουργούς Άδωνι Γεωργιάδη, Κώστα Σκρέκα και Θεόδωρο Σκυλακάκη και βέβαια το δήμαρχο της Αθήνας κ. Κώστα Μπακογιάννη».

Αλαφούζος: «Μία από τις μεγάλες στιγμές της ύπαρξής μας από το 1908»

Για έναν Παναθηναϊκό που πλέον θα αλλάξει επίπεδο μίλησε ο περιχαρής ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κ. Γιάννης Αλαφούζος: «Είναι μια τεράστια μέρα για τον Παναθηναϊκό, μία από τις μεγάλες στιγμές της ύπαρξής μας από το 1908. Τα φτιάχνουμε όλα και διορθώνεται μια μεγάλη αδικία ετών που δεν είχαμε το δικό μας γήπεδο Ανυπομονούμε να είναι έτοιμο και ευχαριστούμε τους φορείς που το έκαναν πραγματικότητα. Η πιο μεγάλη ομάδα της Αθήνας θα έχει το πιο μεγάλο και όμορφο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός ούτως ή άλλος θα περάσει στο επόμενο επίπεδο και πριν το γήπεδο».

Μπακογιάννης: Είμαι περήφανος, ως Αθηναίος, ως δήμαρχος, ως Παναθηναϊκός»

Περήφανος για την κομβική του παρουσία σε μια τόσο ιστορική μέρα για τον σύλλογο, αλλά και την πόλη της Αθήνας δήλωσε ο Δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης λέγοντας: «Οι σημερινές υπογραφές είναι με πράσινο μελάνι και αλλάζουν τα πάντα. Είναι βαριές σαν την ιστορία του Παναθηναϊκού και της Αθήνας. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη κυβέρνηση και στην πρωθυπουργό, στην οικογένεια του Παναθηναϊκού, στον δήμο. Είμαι περήφανος. Ως Αθηναίος, ως δήμαρχος, ως Παναθηναϊκός. Θα αισθάνομαι ολοκληρωμένος σε 36 μήνες όταν μπούμε στο καλύτερο γήπεδο της Ελλάδος».

Μαλακατές: «Δυστυχώς δεν μπορούσαμε στη Λεωφόρο»

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Τάκης Μαλακατές τόνισε: «'Είναι μια ιστορική ημέρα. Ένα μεγάλο έργο μπαίνει στις ράγες. Στο τέλος αυτής της τριετίας ο Παναθηναϊκός θα έχει το καλύτερο γήπεδο. Σύντομα θα παρουσιάσουμε και τις μελέτες και για τον Ερασιτέχνη και ένα τέτοιο συγκρότημα δεν το έχει καμία ομάδα στην Ευρώπη. Είναι μονόδρομος ο Βοτανικός. Για όλο τον Παναθηναϊκό, δυστυχώς δεν μπορούσαμε να τις κάνουμε στη Λεωφόρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα