Ισπανικά media: «Ο Κορδόν είναι υποψήφιος για τη θέση του Αλεμάνι στη Μπαρτσελόνα, εάν αυτός αποχωρήσει»

Ο Κορδόν

bet365

Η Mundo Deportivo μεταδίδει πως ο Αντόνιο Κορδόν, που έχει μιλήσει με τον Ολυμπιακό, είναι υποψήφιος για επιτελική θέση στην ομάδα της Μπαρτσελόνα!

Ο Αντόνιο Κορδόν - όπως είχατε διαβάσει εξαρχής στο Gazzetta - ήρθε στην Αθήνα και μίλησε με τον Ολυμπιακό για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και στο Λιμάνι αναμένουν την απάντησή του. Την ίδια στιγμή στην Ισπανία η Mundo Deportivo σημειώνει σε ρεπορτάζ της πως το άλλοτε στέλεχος της Μπέτις είναι υποψήφιο για τη θέση του Αλεμάνι ως διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο Αλεμάνι είναι να αποχωρήσει από τη Μπαρτσελόνα, ωστόσο σύμφωνα με τον CADENA SAR κάνει δεύτερες σκέψεις και είναι ιδιαίτερα πιθανό να μείνει (και ενώ είχε την κρούση της Άστον Βίλα). Η Mundo σημειώνει πάντως πως ο Κορδόν είναι υποψήφιος για τη θέση αυτή. Ο ίδιος ο Αντόνιο Κορδόν πάντως πριν από ένα διάστημα είχε τονίσει πως δεν είχε κάτι επίσημο ή χειροπιαστό από τη Μπαρτσελόνα (ενώ το όνομά του έχει συνδεθεί και με την Άστον Βίλα).

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα