Ολυμπιακός: Η αναφορά της MARCA για τις διαπραγματεύσεις με τον Κορδόν

Ολυμπιακός: Η αναφορά της MARCA για τις διαπραγματεύσεις με τον Κορδόν

Ο Κορδόν

bet365

Η ισπανική εφημερίδα αναφέρθηκε στον Κορδόν και το status της υπόθεσής του με τον Ολυμπιακό, του οποίου την παρουσία στην Ελλάδα, αποκάλυψε σε ρεπορτάζ του το Gazzetta.

Ο άλλοτε τεχνικός διευθυντής της Μπέτις, Αντόνιο Κορδόν, βρέθηκε στην Αθήνα και συζήτησε με τον Ολυμπιακό, όπως διαβάσατε στο Gazzetta το Σάββατο. Τι αναφέρουν όμως οι Ισπανοί για αυτήν τη δεδομένα δύσκολη υπόθεση;

Η MARCA και ο ρεπόρτερ Χοσέ Φέλιξ Ντίας στο ρεπορτάζ τους κάνουν λόγο για τις διαπραγματεύσεις του Κορδόν με τον Ολυμπιακό. Στέκεται το ρεπορτάζ στο ότι ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει από τη Μπέτις αναζητώντας νέες προκλήσεις ότι είναι πιθανό αυτές τις νέες προκλήσεις να τις βρει στον Ολυμπιακό. Ο δε ισπανικός Τύπος σημειώνει πως πέραν του Ολυμπιακού ο 59χρονος Κορδόν δεν έχει κάτι άλλο χειροπιαστό σε επίπεδο προτάσεων.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα