Βρακάς: «Ωρίμασα, είμαι έτοιμος για τον ΠΑΟΚ»

Newsroom
vrakas

bet365

Ο Γιώργος Βρακάς που ολοκλήρωσε τον δανεισμό του στον Λεβαδειακό έδειξε έτοιμος να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Στον ΠΑΟΚ θα επιστρέψει ο Γιώργος Βρακάς, μετά τον διετή δανεισμό του στον Λεβαδειακό, όπου φέτος είχε στη μεγάλη κατηγορία 27 συμμετοχές και ένα γκολ. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στο Metropolis για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για τον Λεβαδειακό
: «Κάναμε καλά παιχνίδια στα πλέι άουτ. Δεν κερδίσαμε για λεπτομέρειες σε μερικές. Έκανα καλές εμφανίσεις. Με βάση τις εμφανίσεις μας, αξίζαμε να μείνουμε στην κατηγορία. Χάσαμε αρκετά στο τέλος. Ο Λεβαδειακός με βοήθησε να κάνω τα πρώτα μου επαγγελματικά βήματα, πήρα παιχνίδια στα πόδια μου και έγινε καλύτερος. Έπαιζα ως εξτρέμ στην αριστερή πλευρά».

Για τη Νάπολι: «Έμεινα δύο χρόνια στις ακαδημίες και πήγα στην πρώτη ομάδα αλλά μετά γύρισα στον ΠΑΟΚ. Χάρηκα για τον τίτλο που πήρε φέτος. Η Νάπολι είναι μια μεγάλη ομάδα και έκανα προπονήσεις με μεγάλους παίκτες. Επέστρεψα στον ΠΑΟΚ, ξεκίνησα με τον Αμπέλ Φερέιρα και πήγα καλά. Την επόμενη χρονια αποφασίστηκε να πάω δανεικός. Έμεινα δύο χρόνια στον Λεβαδειακό και έδειξα ότι μπορώ να σταθώ και ότι ωρίμασα. Είμαι έτοιμος πια».

Για τα νέα παιδιά του ΠΑΟΚ: «Έχουν αποδείξει οι νέοι οτι μπορούν να σταθούν. Δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα. Δεν με εκπλήσσει η εξέλιξη τους. Έχουν ταλέντο και θέληση να παίξουν».

Για τον ΠΑΟΚ και τον τελικό: «Είναι μια καλή ομάδα αλλά είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ήταν άτυχος στα πλέι οφ. Δεν είναι αυτό που φαίνεται η διαφορά του από την ΑΕΚ. Θα κριθεί ο τελικός στις λεπτομέρειες».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα