ΑΕΚ φιέστα: Στιγμές από το γλέντι της πρωταθλήτριας στα μπουζούκια

ΑΕΚ φιέστα: Στιγμές από το γλέντι της πρωταθλήτριας στα μπουζούκια

Newsroom
Τα «κλικ» από την μεγάλη γιορτή της ΑΕΚ στα μπουζούκια

bet365

Οι φωτογραφίες από το «πατροπαράδοτο» γλέντι της ομάδας της ΑΕΚ που ακολούθησε στα μπουζούκια, με τους πρωταθλητές να απολαμβάνουν την κάθε στιγμή και να δίνουν το δικό τους... σόου.

Η ΑΕΚ κατέκτησε το βράδυ της Κυριακής το πρωτάθλημα με το θριαμβευτικό 4-0 της επί του Βόλου και φυσικά η γιορτή των παικτών και των υπόλοιπων μελών της ομάδας δεν θα μπορούσε να μείνει μόνο στην «OPAP Arena» και τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οι πρωταθλητές είχαν και συνέχεια, όπως «επιβάλλεται» στις καταστάσεις αυτές, πήγαν στα μπουζούκια για να ολοκληρώσουν το βράδυ του θριάμβου τους ακριβώς όπως του έπρεπε. Εκεί οι «μάσκες» έπεσαν και όλοι χαλάρωσαν με μόνο γνώμονα να περάσουν καλά προσφέροντας υπέροχες στιγμές τις οποίες αποθανάτισαν οι φακοί των φωτογράφων που βρέθηκαν εκεί.

Δείτε τις υπέροχες στιγμές της ομάδας από την χθεσινή βραδιά:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα